ALO! OTKRIVA TAJNU KULIĆA Miljana plače za Šimanovcima, moli za povratak u rijaliti
Foto: Alo/Printscreen

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić ne prestaje da živi po pravilima rijalitija čak ni kada nije u njemu.

Naime, nakon što je snimila pesmu, odlučila je da javnost još jednom uveri u to koliko je operisana od muzičkog talenta, pa je tako organizovala svoj prvi javni nastup, i to van granica Srbije. Zagrebačku publiku bacila je u trans svojim prljavim plesom i vokalnim nesposobnostima, a kako joj sve to nije bilo dovoljno, kao šlag na tortu dodala je insceniran fizički obračun sa svojim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Miljana je prvo otkrila da je dobila batine, da bi nakon toga njen partner i majka ispričali za medije da do nasilja nije došlo, već su je zaključali da ne bi otišla u kockarnicu, a vrhunac priče je bio trenutak kada su se Kulići uključili na Instagram i otkrili kako je sve bila velika šala.

Kako saznajemo, Kulićeva sve navedeno radi u svrhu skretanja pažnje na sebe ne bi li tako stigla do Šimanovaca.

Prema ekskluzivnim informacijama koje imamo, Miljana neprekidno kontaktira produkciju i moli za povratak u Zadrugu da bi joj oprostili dug od 100.000 evra.

- Miljana je postala potpuno neuračunljiva. Prokockala je i ono malo novca što je imala, a sad je osim produkciji dužna i bogu i narodu - započeo je za Alo! izvor blizak Kulićima, pa otkrio koji je razlog ovakvog Miljaninog ponašanja.

- Ta suma novca koju mora da stvori kako bi otplatila dugove izaziva vrtoglavice. Imala je za cilj da u kazinu povrati sve izgubljeno, ali situacija nije išla u njenu korist, tako da nije ni najmanje profitirala, već naprotiv - otkrio je sagovornik, pa priznao da je Miljanina jedina prava namera povratak u „belu kuću“.

- Shvatila je da je najlakši i najbolji način zarade boravak u rijalitiju i u tu svrhu je napravila medijsku priču od izmišljene situacije. U javnost je iznela jednu veliku neistinu. Ispričala je da ju je Bebica nasmrt pretukao samo da bi skrenula pažnju na sebe i produkciji promenila mišljenje - otkrio je sagovornik, pa dodao:

- Spočetka je pokušavala da Željku i Milici Mitrović upućuje pozive, mejlove i molbe, a kada je videla da to neće uroditi plodom, odlučila je da preduzme neke jače metode. Stvarno joj ništa nije sveto, vodi se teorijom da cilj opravdava sredstva - zaključio je sagovornik za Alo!.

Nakon medijske pompe koja je zatresla region, Kulići su se familijarno oglasili putem Instagrama, a Miljanin otac Siniša je kroz smeh izgovorio da je to aprilska šala.

Prema rečima sagovornika, ali i reakcije Miljaninog oca, jasno je da Kulići zbijaju šalu na račun nasilja, te da sve tvrdnje koje je Miksi iznela oni olako doživljavaju i isto tako predstavljaju javnosti.

ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI PALČICINE PROŠLOSTI! Matora zapenila, pa otkrila sve što zna: "Mnogo te dobro poznajem od spolja"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading