MILJANA NAPRAVILA HAOS U NIŠU Kulićeva nasrnula na Bebicu, Siniši pozlilo i srušio se bez glasa, reagovala hitna pomoć!
Printscreen

Miljana Kulić se potukla sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, usled čega je pozlilo njenom ocu Siniši. 

Iako je prvih dana vladala idila, već posle trećeg dana počeli su da se svađaju. 

- Miljana je nepredvidiva i svi to vrlo dobro znate, ona nema mira više od dva dana. Bebica i ona su ljubavisali dva dana, a trećeg su već nastali problemi - kaže izvor, pa dodaje: 

- Miksi je gledala šta Zola radi u rijalitijui počela da ludi jer nije tamo da ga kontroliše. Galamila je u kući, bacala daljinski, razbijala čase... Bebica je hteo da je smiri, a ona mu je napravila dramu. 

- To je za Miljanu bio okidač da počne da se svađa sa njim. Onda je skočila i počela da ga udara, grebe... Siniša, koji je u tom momentu spavao u svojoj sobi, izleteo je i video haos. On je lošeg zdravlja. Pokušao je da odvoji Miljanu od Bebice i tada mu je pozlilo. Samo je pao bez glasa. To je bila opšta frka ispred njihove kuće. Miljana je plakala i dozivala pomoć. Hitna je odmah došla i odvezla ga. Posle sam čula da je Siniši skočio pritisak i da je završio u krevetu - završio je izvor za "Srpski Telegraf". 

ISPLIVALA VELIKA TAJNA Zvezdan i Ana imali odnose sa poznatom pevačicom, a evo kako su se upoznali, Slavnić je terao na bizarne stvari!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading