SANA U ŠOKU Tamaris priznala detalje odnosa sa Dragićem, pa otkrila: Pobegao si jer nisi mogao da budeš sa mnom!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dj Tamaris je dala sledeći budžet Marku Janjuševiću Janjušu.

-Nemam želju za komunikacijom. Mislim da ti je lakše da plivaš sa nekim ljudima, ali ja nisam taj tip i te stvari ne podržavam. Ja da sam muško možda bih tako. Ovce služe da se šišaju i treba da ih šišaš - rekla je ona o Janjušu.

-Kad je došlo do našeg užasnog odnosa bilo je kad ste vas dvoje imali svađu. Ja sam ćutala, smatrala sam da je to bes i da svako kaže stvari koje ne misli. Ja neću da budem g*vno i sa njim sam bila bliža u druženju, branio me je dosta puta i sa mnom bio bliži. Zbog cele situacije ja ću vama dati mali budžet - govorila je Tamara.

-Ja jesam bila iskrena prema tebi, ali slušala sam kako imaš skrivene namere. Mene to nije zanimalo, a onda sam počela da razmišljam o tome kad mi je to Maja potvrdila i počela sam da razmišljam da je to stvarno istina. Nije me zanimalo što su to ljudi pričali - dodala je Sana.

-To si trebala da pričaš sa mnom - rekla je Tamaris.

-Davala si velike budžete osobama koje si nazivala folirantim i lažovima. Svađala si se sa tom Majom i Sofijom - rekao je Ivan.

-Je l' ja tebe treba da udaram po Sani? Činjenica je da se tvoja devojka kupala sa još jednom devojkom i muškarcem, kažu da ste opštili na šansu - dodala je ona.

-Ti pričaš o sebi, meni je drago da sam pobegao od tebe jer je Sani smetalo - rekao je Ivan.

-Pobegao si jer nisi mogao da budeš sa mnom - dodala je Tamaris.

"IDI, OPERI" Anđela novim potezom zgadila život Zvezdanu, kad je omirisao oterao je od sebe

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading