KRAJ LJUBAVI Sana i Dragić ozvaničili raskid, priznali šta ih muči, pa se počastili žestokim uvredama
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Sledeći sagovornici kod Drveta mudrosti bili su Ivan Dragić i Aleksandra Momčilović Sana.

-Moram prvo da vam čestitam mesečnicu veze - kazalo je Drvo.

-Pričajte mi malo o vašoj ljubavi, kakva je situacija? - upitalo je drvo.

-Pa mi ne funkcionišemo u poslednje vreme, rekla je neke ruđne stvari za moju porodicu. Mi nismo zajedno, ne znam da li mogu tako nešto da joj oprostim, meni je majka svetinja. Jedino šta može jeste da se izvini - rekao je Dragić.

-Ja sam stvarno rekla nešto jako ružno, ovim putem želim da se izvinim, ali on je bio prvi koji je pomenuo moju porodicu, ja sam samo uzvratila - rekla je Sana.

-Ja više ne mogu da budem dominantan u vezi, ne slažemo se, a opet ne možemo jedno bez drugo. Ja nju i dalje volim, biću tu za nju kad god joj treba, ali ne možemo stalno da se svađamo. Pričali smo više puta, bude okej i onda opet - kazao je on.

-Kakve su tvoje emocije Aleksandra? - upitalo je drvo.

-Ja njega stvarno volim, ali nisam navikla na ovakvu vrstu veze, da je sve kako on kaže. Navikla sam da živim onako kako ja želim, a ne da se priklanjam njemu - rekla je Sana.

-Ne znam šta će biti, izgleda da ovde nećemo moći da razjasnimo našu situaciju, već napolju. Ovde nas sve remeti, i pitanja gledalaca i naši roditelji. Mislim da ne šaljemo lepu sliku o sebi. Da smo napolju, mislim da bih je blokirao na svim društvenim mrežama. Nikada je ne bih trpeo, nema šanse - govorio je Ivan.

-Ma nemoj, a meni je baš prelepo sa tobom - rekla je Sana.

-Mislim da sam pogrešio što sam se zaljubio, ali sad je kasno. Ja se generalno plašim emocija, upravo zbog ovoga, da ne bih bio povređen. Znam koliko patim, niko ne može da voli kao ja. To me sj*be, ja imam jako visoko mišljenje o sebi. Poseban sam momak, za mene je takva devojka. Aleksandra je lepa, zna da bude dobra, pažljiva, zna da bude simpatična i duhovita. Ima i mnogo mana, ume da bude bezobrazna i zla, da psuje i pljuje. Ja sam je predstavio boljom nego što jeste. Još nisi ni pokzala svoje pravo lice. Nisi ništa bolja od ovih devojaka ovde - govorio je Dragić.

-On misli da ja mislim da je on budala. Iskreno, on nije ono što sam ja mislila da jeste. Mislila sam da je nekako normalniji. Sa njim je dosadno, ja imam previše života sa njega. On je stariji dosta od mene i voli mir, ja možda ne. Mislim da je egoista, pokušavam da nađem prave epitete.

-Znači sve najgore, nijednu vrlinu nisi rekla. Meni je sad žao što sam išta radio. Budala sam što sam se zaljubio ali sada je kasno - kazao je Dragić.

-Meni sad ništa nije jasno, oboje ste rekli da volite jedno drugo i sad ovo slušam - kazalo je Drvo.

-To ti kažem drvo, mi ne možemo zajedno a ne možemo ni jedno bez drugo. Mislim da nemamo neku budućnost, tek sad shvatam neke ljubavne parove. Reci kraj, sad ja ne mogu da kažem. Pitanje je samo dana kada će mi se vratiti - kazao je Dragić.

-Ljubav na kraju pobeđuje - kazalo je Drvo.

-Mislim da sam se obrukao, treba da mi zabrane da uđem u Crnu Goru - kazao je Ivan.

ČORBA POBEGAO IZ ZEMLJE Bivša ga tužila zbog nasilja, a on spakovao kofere i nestao, pa poslao sramnu poruku: Vraćam se kada bude zastareo slučaj!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading