EKSKLUZIVNO ZA RIJALITI PLUS Tara Simov žestoko oplela o akterima ljubavnog trougla koji trese Zadrugu
Foto: Printscreen/Facebook printscreen

Bivša zadrugarka Tara Simov uživa u blagoslovenom stanju i to je ne sprečava da pomno prati dešavanja u Zadruzi.

Tara je u razgovoru za Rijaliti plus otvoreno govorila o ljubavnom trouglu koji trese Zadrugu, a osvrnula se i na ostale parove iz „bele kuće“. Simova nam je otkrila da Anu Ćurčić poznaje već nekoliko godina i da je s njom razgovarala pre ulaska u rijaliti.

- Ana je prijatelj moje mame i sa njenom ćerkom sam se družila kao klinka. Nju dugo poznajem, dok Zvezdana manje-više. Kada se uselila u „belu kuću“ bilo mi je teško da je gledam jer smo danima razgovarale pred njen ulazak. Znala sam da će da poklekne i da će da dođe do svega do čega je došlo. Mesec i po dana su se vukli, ona mu je prilazila, prinosila, odnosila... Pokušala sam da je razumem. Ana je žena koja je 15 godina prolazila kroz torturu i psihičko maltretiranje i nije joj lako da okrene leđa Zvezdanu s kojim je provela toliko vremena. Pogotovo što u takvim vezama, usled dugogodišnjeg psihičkog maltretiranja, dolazi do patološkog vezivanja - rekla je na početku razgovora za Rijaliti plus Tara, i dodala da joj je poznat način na koji je funkcionisala Zvezdanova i Anina veza.

EKSKLUZIVNO ZA RIJALITI PLUS Tara Simov žestoko oplela o akterima ljubavnog trougla koji trese Zadrugu

Printscreen

 

- Ovde imamo lošu i dobru stranu. Ana je dobra, a loš je Zvezdan. Loša strana ubeđuje dobru da sve što radi radi iz dobre namere, dok Ana, koja je zbog emocija skrenula s puta, daje na važnosti svemu što Zvezdan govori i tako upada u začarani krug. Otkad je Zvezdan počeo da pokazuje svoje pravo lice, Anina podrška je porasla i to mi je drago. Volela bih da iz Zadruge izađe zdravija i da pobegne od tog čoveka. Žao mi je što su primorani da budu u istoj prostoriji i što mora da trpi razne stvari od njega. Užasno mi je bilo kada sam ga videla kako kruži oko njenog kreveta kao oko plena i kako je pljuje. To šta on radi je sadizam na višem nivou koji ne želim da razumem, samo bih volela da sve žene budu sačuvane od toga - rekla je Tara, a potom je otkrila da je bila upućena u prirodu njegovog odnosa sa Anom.

- Zvezdana sam upoznala silom prilike, ali nikada nismo proveli duže od pet minuta. Međutim, iz priče znam da njihova veza nije bila toliko bajna i sjajna, ali nisam znala sve detalje. Njega ne bih komentarisala jer je za mene monstrum i ubica koji je spreman da vreba svoju žrtvu i da je pljuje. Pritom je priglup, ne ume da se izrazi, stalno ponavlja jedno te isto, nije u stanju da sastavi prostu proširenu rečenicu - kaže Tara, i dodaje da ne veruje da će Ana ikada oprostiti Zvezdanu.

EKSKLUZIVNO ZA RIJALITI PLUS Tara Simov žestoko oplela o akterima ljubavnog trougla koji trese Zadrugu

Printscreen

 

- Njih dvoje nemaju perspektivu, a iz Anine priče smo saznali da je on prokockao stan i sve što je mogao. Jedino što on sada traži je sigurnost. Anđelu bije glas da je iz dobrostojeće porodice, i da mu je cilj samo to da iskoristi. Nema od toga ništa - rekla je Tara, koja u ljubavnom trouglu koji trese Zadrugu najmanje razume ponašanje Anđele Đuričić.

- Ne bih da vređam Anđelu jer je to sama sebi uradila, ali ne znam šta bih rekla. One scene gde Anđela cmače noge Zvezdanu... Imam i ja muškarca koga volim, ali ne radim mu te stvari. Razumem i kada neko ima fetiše, ali do sada nisam čula da se jedna žena loži na muška stopala. Da voli da ih liže i cmače, pogotovo kada znamo da Zvezdan baš i ne voli higijenu. To znači da je ona još bolesnija, na nekom višem nivou. Takođe, nejasno mi je kako može da ima seks na onakav način - rekla je Tara, aludirajući na to da se Anđela i Zvezdan ne kriju od kamera kada imaju intimne odnose.

EKSKLUZIVNO ZA RIJALITI PLUS Tara Simov žestoko oplela o akterima ljubavnog trougla koji trese Zadrugu

Printscreen

 

- Mislim da sam u jednom trenutku bila najomraženija ženska osoba na planeti, a u životu nisam radila takve stvari. Jasno mi je da njih rade emocije i da ne mogu da obuzdaju strasti, ali mogu da se suzdrže od punjenja usta. To nije radila ni Maja Marinković! Maja nije otkrila lice, nije išla punih usta i pljuvala. Loše mi je i na samu pomisao na Anđelu. S jedne strane imamo mladu devojku koja nema grama mozga u glavi, koja u glavi ima amebu, a sa druge čoveka koji iza sebe ima ubistvo, zatvor, 15 godina šikaniranja i nasrtaja na ženu koja ima dvoje dece - rekla je na kraju Tara.

Cara ne zanima Aleks

Iako Filip Car tvrdi da je zaljubljen u Aleksandru Nikolić, Tara veruje da to nije istina.

- Car sa devojkama samo ubija vreme u Zadruzi, a to će se videti kada se završi ova sezona. Ne zanimaju ga ni Aleks ni Maja, njemu samo treba neko s kim može da jede, da se sprda i da opšti - rekla je Tara.

Anita je dno dna

Za Taru, veza Jovane Tomić i Anite Stanojlović nema perspektivu jer Matora još uvek nije prebolela bivšu devojku Sanju Stanković.

- Nije mi jasna Anita, pogotovo jer ima dete, a u Zadruzi seksualno opšti i sa muškarcima i sa ženama. Ta devojka ne ume da priča, ona je dno dna, kao da su je našli ispod Plavog mosta. S druge strane, Matora je ceo život u potrazi za velikom ljubavlju kakvu je imala sa Sanjom Stanković. Neće biti srećna sve dok ne preboli Sanju.

Zola voli pare, a ne Miljanu

Iako se mnogima učinilo da su osećanja Lazara Čolića Zole prema Miljani Kulić bila iskrena dok su bili u vezi, Tara tvrdi suprotno.  

- Svi znamo da se Zola samo sprda sa Miljanom i da ga zanimaju samo pare. Takođe, svi znamo da je  Miljana luda, i sve je luđa iz sezone u sezonu - rekla je Simova.

Zorica koristi Anu

Bliskost Ane Ćurčić i Zorice Marković za Taru nije dobra jer u njihovom druženju ne vidi iskrene namere.

- Zorica gleda svoju korist u odnosu sa Anom, ona jedno priča, drugo misli, treće radi. Ani sam skrenula pažnju pred ulazak koga treba da zaobiđe, a ona je baš tu osobu izabrala - rekla je Tara.

O trudnoći

Tara trudničke dane provodi u Skoplju, gde živi njen otac, bivši fudbaler Goran Simov, a pred porođaj planira da se sa momkom Danilom preseli u njegov rodni Niš.

- Imala sam rizičnu trudnoću jer su lekari ustanovili da je posteljica počela da se odvaja od materice. Prva četiri meseca smo se borili da se posteljica vrati i imala sam određenu terapiju. Na početku sam imala problema sa krvarenjem i dešavalo mi se da nekoliko puta nedeljno završim u bolnici. Sada je sve, bogu hvala, u redu - rekla je Tara.

Jedva čekam da se vratim na TV

Nakon učešća u Zadruzi, Tara se oprobala i kao TV voditeljka na TV Hajp, a kako priznaje, posao joj najviše nedostaje.

- Ostvario mi se san iz detinjstava da se bavim televizijskim poslom, Saša Mirković mi je dao priliku i hvala mu na tome. On mi je bio i neizmerna podrška u teškim trenucima i borbi koju sam vodila. Krivo mi je što sada ne mogu da budem ceo dan na poslu, zavolela sam posao i jedva čekam da se vratim - rekla je Tara.

NADA TOPČAGIĆ NIJE IMALA LEPE REČI KADA JE ANĐELA U PITANJU: "Zlo, hiljadu zmija izlazi iz nje"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading