HOROSKOP ALEKS I CARA Otkriveno šta ih čeka u budućnosti, Filip će uraditi šokantnu stvar zbog zabranjenog se*sa
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić saznala je da se njena cimerka Marina Popović razume u astrologiju, pa je od nje tražila da je pita kako se slažu FIlip Car (Devica-Škorpija) i ona (Vodolija-Škorpija).

- Ako znaš da ga pratiš, Devica će ti dati i sa njim ćeš moći da putuješ, živiš i posvetiš se porodici. On mora da bude dominantan, ne voli da žena bude džangrizalo. Neće on tebe da prevari kad vidi da si stabilna i sigurna u sebe, samo ga pusti - pričala je ona.

- On nije lak muškarac u tom smislu. On ako ode i uradi, urdiće s*ksa radi, to je retkost kod Device. On ako je zadovljan sa tobom u s*ksu, on se vraća tebi i zabole ga. Bez obzoira kako je prikazano menjanje partnera, on je drugo. Škorpija vezuje ga posao, strast, u krevetu je živa vatra, ti isto. Vas dvoje fantazije u s*ksu i strast koju možete da dožovite, dve Škorpije. Jesu pričalice, vole. Vodolija, kod tebe je problem što može da sluša sve sa strane, ali ide tvrdoglavo da ona mora da kaže. Vodolija mora da prihvati savet, gleda šire na život i da napravi kalkulaciju. Vodolija kad ne prihvati savet u tim situacijama i pada. Ne treba da budeš pametna, nego mudra, slušaj tuđe priče i izvlači životna iskustva. Osećam sve kroz život. Moraš da budeš domaćica, poslovna žena i da muža ispoštuješ. ne opterećuj se glupostima jer imaš čoveka koji će za tebe da kaže, to je jako bitno u vezi. Ne može žena da se odbrani sama ako nema stabilnog muškarca pored sebe - govorila je ona.

HOROSKOP ALEKS I CARA Otkriveno šta ih čeka u budućnosti, Filip će uraditi šokantnu stvar zbog zabranjenog se*sa

Printscreen

 

- Drugačije se gleda, ajde neka ti nešto neko kaže pored Filipa... Koliko god da izgledaš jako u tebi se vidi neka patnja. Ja sam u tebi prepoznasla nešto mnogo dobro, koliko god da tvoj izgled i arogancija izgleda drugačije, nisi zla. Imaš mogićnost da budeš dama, imaš jakog muškarca pored sebe. Pusti da te vodi i uživaj. Dokle god njega žene jure znaj da vredi - poručila je Popovićka.

"PONOSNO NOSIM PREZIME DRAGOJEVIĆ" Dalila ekskluzivno za Alo! otvorila dušu, PROGOVORILA O ODNOSU SA DEJANOM I SNIMANJU SERIJE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading