PREKINULA EMISIJU! Aleksandri Nikolić pala roletna, uletela i krenula da pravi haos
Printscreen

Aleks Nikolić slušala je pažljivo izlaganje Milice Veselinović o tome kako je Filip Car došao u njen krevet, te se odlučila da ode i upadne usred radio emisije "Aktivnost".

Printscreen

 

- Pre svega, želela bih da kažem da meni ovo ne treba. Ja sam imala nekoga kome sam bila jedina, ko me je poštovao i cenio i koji nije pogledao ni jednu devojku. Nije mi rekao da je legao kod nje u krevet, rekao mi je da mu je to poslednja komunikacija. Što se mene tiče, završila sam svaku komunikaciju sa njim - rekla je Aleks.

- Shvataš da je to ishitreno...Ja ne bih ovo spominjala, dok meni voditelj ne spomene. Da ne bude da sam ja išla i pričala - rekla je Milica.

ALARMANTNO! Voditelj Darko Tanasijević zdravstveno loše, ČETVRTI DAN NA INFUZIJI!

Komentari (2)

Loading
mina

09.12.2022 16:11

ajde milice umesaj se jos malo jebote kurvetino sa 18 god, mamicu ti beyobraynu ljubomora te raybi

Nada

09.12.2022 16:23

Tako prođu sve glupe guske ,sto je ocekivala od ćurana ,da će da je ženi ?!! Dobro ,imas pricu ,kao i Dalila i za svaki scenario ,odlazice u produkciju i eto paraaaa,nije prostitucija ,ili ipak jeste ?!! "Divan" tim strucnjaka ,koji zna da od vas stvori je.ene "boginje" ,a onda idete na "brusenje"za voditelje !!! No,mora doobroo da otplace ,to pali ,jedino ako se ne presalta na nekog drugog !!!