KAJEM SE ŠTO NISAM UZELA NOVAC KOJI SAM KRVAVO ZARADILA Irma Sejranić progovorila o bekstvu iz Zadruge: Nosila sam taj rijaltii
Foto: Dejan Briza

Irma Sejranić šokirala je javnost kada je iz Zadruge 5 pobrgla samo četiri dana pred finale. 

Ona je sada progovorila o ovoj odluci, koja ju je skupo koštala.

-Čim izađeš iz rijalitija odmah imaš vremena za sebe, prvenstveno mentalnom zdravlju a da ne pričam o fizičkom izgledu. Tamo i nemaš neke uslove da se posvetiš sebi–  rekla je najpre Irma koja je drastično promenila fizički izgled.

 

 

Ja sam jedina osoba da je četiri dana pred kraj pobegla, mislim da niko to neće uraditi. Taj moj postupak je narod osudio, pogotovu ljudi koji me vole. Govorili su mi kako je moguće da nisam mogla da izdržim tih četiri dana, šta sam sve podnela tamo. Stvarno sam najgore prošla od svih učesnika. Neke druge stvari su presudile što sam izašla, i ja se ne kajem zbog toga. Kajem se jedino što nisam uzela novac koji sam zaradila mukotrpno i svaki moj dinar je tamo krvavo zarađen, za razliku od drugih koji su uživali u rijalitiju, mogli su da spavaju, imali su sve na izvolte- objašnjavala je pevačica.

KAJEM SE ŠTO NISAM UZELA NOVAC KOJI SAM KRVAVO ZARADILA Irma Sejranić progovorila o bekstvu iz Zadruge: Nosila sam taj rijaltii

Foto: Dejan Briza

 

- Nosila sam taj rijaliti na svojim leđima i to je velika odgovornost, a ja jesam odgovorna osoba. Samim tim da sam najbolji rijaliti igrač koji može da podnese svaku priču, a malo je takvih.

IZGUBILA OPKLADU Miljana dužna 1.000 evra Darku Tanasijeviću, hit snimak kruži internetom (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading