"ISTINA JE, PRIHVATILA SAM PRAVOSLAVLJE" Nakon glasina da je promenila veru, oglasila se Irma, pa priznala da je spremna za proslavu Vaskrsa!
Foto: Dejan Briza

Irma Sejranić uveliko se sprema za najradosniji praznik u godini što je uzburkalo domaću javnost, jer je ona islamske veroispovesti. Naime, ona se na Instagram profilu pohvalila bojama za jaja, ali i napisala poruku kojom je zaintrigirala sve i odala njen navodni potez promene vere.

- Poštovanje i prijateljstvo! Moj izbor je moj! Ne zaboravite da ja i sada i volim i poštujem sve! - napisala je Irma na Instagramu, a mi smo odmah stupili s njom u kontakt kako bismo proverili da li je istina da je promenila veru i prešla u pravoslavlje.

- Da, istina je da sam prihvatila pravoslavlje. Moj izbor - moja stvar! Uvek i zauvek ću voletu sve, vera nikad nikoga nije okarakterisala nikoga i kakav je ko čovek. Ovo je moj izbor i treba ga poštovati - poručila je Irma za "Pink.rs".

Podsetimo, pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević takođe je promenio veru, samo što je on, suprotno Irmi, prešao u islam. O Dejanovoj poseti Meki brujali su svi mediji.

"ČUVA ME BULIĆEVO OBEZBEĐENJE" Milena Kačavenda žestoko udarila na Slavniće, pa otkrila šta se dešava sa Aninom decom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
micko

13.04.2023 08:47

Sretno i tebi i Dejanu jer to u stvari i nije važno ako se ne trudiš da budeš dobar čovek i sebi i drugima oko sebe bez obzitra dali dolaze iz tvog vjerskog ubjeđenja ili nekog drugog ... ili tako nekako bi trebalo da bude u nekom idealnom svjetu