Zorica Marković
Foto: Alo/Alo

Zorica Marković je poznata po tome što sve radi, narodski rečeno, do koske. Takva je kad peva, kad se svađa, a sudeći po snimku koji kruži društvenim mrežama, i kada se veseli.

Markovićeva je bila jedna od najveselijih gostiju na svadbenom veselju Bube Miranović, koje je ova pevačica upriličila povodom žendibe svog sina Filipa Bosiljčića.

Posebno ju je pogodila pesma imenjakinje Zorice Brunclik, zbog čega se u jednom trenutku ispela na stolicu. Svirao je Miroljub Aranđelović Kemiš, Zorica je pevala je uglas s njegovom suprugom, a u trenutku zanosa je Kemiša poljubila u glavu. Kada je htela da siđe, bukvalno je skočila sa stolice i završila ispod stola.

Zorica Marković

Printskrin/Instagram

 

To je nije sprečilo da nastavi da se veseli, svi prisutni su vrištali od smeha, a neko je sve usnimio. Video-snimak je objavila na svom Instagram profilu Buba i on je brzinom svetlosti postao viralan. 

Zorica Marković

Printskrin/Instagram

 

Među zvanicama su, osim dve Zorice i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, bili i Ana Bekuta, Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale, a svirao je orkestar Aleksandra Sofronijevića.

Zorica Marković urnisala bračni par Marinković

Bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković i njegova supruga Jelena vole da se svađaju sa svima, o njenom sukobu sa Žanom Omnijom se i dalje priča u "beloj kući", jer je kažnjena tromesečnim honorarom.

O toj svađalačkoj osobini Marinkovića, sada je govorila i Zorica Marković. Pevačica je imala priliku da i Ivana i Jelenu odlično upozna.

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading