EMIL NE MOŽE DA SE VRATI U BUGARSKU Otkrivamo sve detalje, zadrugar nakon tuče u rijalitiju prolazi kroz pakao
Foto: Printscreen

Zbog diskvalifikacije i duga prema TV Pinku od 50.000 evra, ali i krivičnog postupka zbog nasilja nad Ćertićem koji se protiv njega vodi, Emil Kamenov će u Srbiji biti do daljnjeg, saznaje ekskluzivno Rijaliti plus!

Naime, Bugarinu su prilikom diskvalifikacije, ali i hapšenja koje je usledilo oduzete sve pravne, lične i putne isprave kako ne bi mogao da napusti zemlju dok se slučaj pred sudom ne okonča i dok ne vrati Televiziji Pink 50.000 evra, koje zbog nasilja od njega ugovorom potražuju.

EMIL NE MOŽE DA SE VRATI U BUGARSKU Otkrivamo sve detalje, zadrugar nakon tuče u rijalitiju prolazi kroz pakao

Foto: Printscreen

 

- Emil je i pre nego što je pretukao Ćertića govorio da želi da napusti „belu kuću“ te da mu nedostaju žena i ćerka, ali čak i da je samoinicijativno napustio Zadrugu, ne bi dobio pasoš natrag dok ne vrati dug. Zbog nasilja nad Urošem Ćertićem situacija se dodatno pogoršala, jer su sada u ceo slučaj uključeni i policija, tužilaštvo i sud pred kojim će Bugarin morati da odgovara - navodi dobro obavešteni izvor za Rijaliti plus, i dodaje:

- Kamenov se trenutno nalazi kod Kristijana Golubovića jer je nakon saslušanja u policiji pušten bez ijednog dokumenta, ali i bez novca, pa nije u mogućnosti da ode u hotel, motel... - objašnjava izvor.

Do zaključenja ovog broja, nismo uspeli da stupimo u kontakt s Emilom jer je ostao nedostupan. 

NAKON ŠTO JE NA ZADRUGOVIZIJI POKAZALA GOLE GRUDI Majka Jelene Golubović kipti od besa zbog ćerkinog ponašanja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading