VOLEO BIH DA BUDEM DOBAR SA UROŠEM Prvo oglašavanje Emila Kamenov nakon diskvalifikacije, priznao da li se vraća na imanje
Printscreen

Bugarin Emil Kamenov i Kristijan Golubović diskvalifikovani su iz rijalitija "Zadruga" zbog fizičkog nartanja na Uroša Ćertića.

Po prvi put nakon izbacivanja iz Bele kuće oglasio se Emil koji je otkrio da se vraća u Bugarsku i da bi voleo da ga produkcija kontakrita kako bi nastavio takmičenje u rijalitiju.

On je priznao da krivi Uroša Ćertića jer ga je isprovocirao krađom sata, ali i da nema loše namere prema njemu.

E-stock

 

- Dobro sam, najeo sam se i odmorio sam. Relaksirao sam se od svega i sada čekam moju ženu i jednog drugara koji je sa njom krenuo iz Bugarske, treba uskoro da me pokupe - rekao je on.

- Nemam nikakve loše emocije prema televiziji "Pink" kao ni prema produkciji, ako bi me za pozvali a dve, tri nedelje da se vratim, može - što da ne?! - rekao je Kamenov.

Emil je otkrio i da je u kontaktu sa Kristijanom Golubovićem nakon incidenta.

- Čuli smo se, sve je ok. Ako se vrati Kristijan u rijaliti i mene vrate sa njim to bi bilo perfektno. Mnogo bih bio srećan da se vratim sa Kristijanom - rekao je Emil.

Kamenov je otkrio i da pružio ruku pomirenja Ćertiću, ali pod jednim uslovom.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ako on bude čovek prema meni i ja ću biti čovek prema njemu. Iskreno, ja prema Urošu nikakve loše namere nemam - 

Iako ga je udarao pesnicama, dok ga je obezbeđenje držalo, Emil za incident krivi Uroša Ćertića na koga su Kristijan i on nasrnuli - rekao je

- Do neke mere krivim Uroša. On je mene isprovocirao krađom mog sata, ali ja nemam nikakve loše namere prema njemu. Voleo bih da budem dobar sa njim, da smo drugari... -rekao je Bugarin.

- Mislim da više neće biti diskvalifikacija zbog tuče i nasilničkog ponašanja, ali sam siguran da će učesnici pokušavati da pobegnu iz Zadruge - rekao je Emil.

Printscreen

 

Oglasio se i Emilov drug Mihajlo, koji je otkrio gde se Kamenov nalazi, kako je protekao informativni razgovor u policiji, ali i da ovaj slučaj nije stigao do tužilaštva jer nije bilo povreda.

- Emil je na toplom, trenutno je kod mojih roditelja , mi smo kućni prijatelji. Jede normalno, smeje se i dobroo je. Žao mu je zbog toga što više nije u Zadruzi, ali dobro - započeo je Mihajlo.

- Emil, njegova porodica i mi kao njegova podrška i prijatelji osuđujemo svako fizičko i verbalno nasilje. Emil se kaje što je dozvolio bilo kome da ga isprovocira sistematsko psihološkom toturom, kako njega tako i drugih učesnika muškog i ženskog pola. Zahvaljujemo se Kuriru za objetkivno pisanje. Ambasadu bugarske sam ja zvao, informisao ih i oni su mi rekli da ih niko drugi sem mene nije kontaktirao. Tužilac se nije umešao u slučaj jer Uroš nije imao nikakve povrede, Emil mu nije ništa napravio, a Kristijanov udarac nismo dobro ni videli na klipu - kazao je on.

Printscreen

 

- Emil nije išao u tužilaštvo, bio je samo u policiji na informativnom razgovoru. Sve je prošlo perfektno, policija je krajnje profesionalno obavila svoj posao. Čekali su da se utvrde sve činjenice, čekali su da doktor pošalje faks sa medicinskim nalazima, nisu našli ništa, baš nikakvu povredu. Nakon toga, potpuisali su izjave i pustli su ih. Sve je prošlo ok - završio je.

PROPAO UGOVOR OD POLA MILIONA EVRA Kristijan nema od čega da plati kiriju, cimer izneo šok optužbe

Komentari (0)

Loading