RASKINULI ŠEBEZ I DRAGANA! Puče još jedna ljubav iz rijalitija, bivša zadrugarka misteriozno nestala!
Alo!/Kristijana Ćaćić

Dragana Spasojević i Stefan Šebez, bivši učesnici rijaltija "Zadruga", iznenada su stavili tačku na svoju emotivnu vezu, saznaje Pink.rs.

Raskid se, priča izvor blizak emotivnom paru, po svemu sudeći dogodio pre nekoliko dana, budući da su pre tačno dve nedelje zajedno bili na 30. rođendanu Nenada Marinkovića Gastoza, u jednom beogradskom klubu.

RASKINULI ŠEBEZ I DRAGANA! Puče još jedna ljubav iz rijalitija, bivša zadrugarka misteriozno nestala!

Printscreen

 

- Tada sam ih poslednji put videla zajedno, lepo smo se pozdravili, sve je bilo okej. Zajedno su došli, sedeli su tu sa njegovim društvom, pili, zezali se, činilo se da je sve okej. Ništa nije ukazivalo da imaju neke probleme, iako je sad, kad vratim film, Dragana to veče bila malo ćutljivija, povučenija. Očigledno da nisu više mogli zajedno, već su raskidali, to i sami znate - rekao je izvor.

Tragom ove informacije, pokušano je da se stupi u kontakt i sa Šebezom i sa Draganom, koji nisu odgovarali na telefonske pozive. Dragana nije odgovorila na nekoliko poziva, a svi se i pitaju zbog čega je misteriozno nestala sa društvenih mreža, tačnije Instagrama, gde je deaktivirala svoj lični profil.

RASKINULI ŠEBEZ I DRAGANA! Puče još jedna ljubav iz rijalitija, bivša zadrugarka misteriozno nestala!

Printscreen/Pink.rs

 

S druge strane, Stefan je i dalje aktivan na Instagramu, gde još uvek nije uklonio njegove i Draganine zajedničke fotografije.

Podsetimo, njih dvoje upoznali su se i zavoleli u četvrtoj sezoni "Zadruge". Ubrzo su raskinuli u rijalitiju, koji je Stefan napustio znatno pre Dragane, a po njenom izlasku obnovili su romansu. Usledio je raskid, posle kog je palo pomirenje, a sada su ponovo, možda i definitivno, raskinuli.

KONAČNO OTKRIVENO KO JE OTAC MINE VRBAŠKI! Zadrugarku je napustio pre 14 godina, krije ga od javnosti, a sada je sve obelodanjeno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading