OGLASIO SE STEFAN ŠEBEZ! Najbolji drug Anđela otvoreno progovorio o njegovoj vezi sa Anom, pa se osvrnuo na svađu sa Mensurom
Foto: Printscreen/instagram

Zavodljivi maneken Anđelo Ranković od kada se uselio u Belu kuću, otvoreno je rekao da mu se dopada zadrugarika Ana Jovanović sa kojom je započeo svoju ljubavnu vezu nakon samo nekoliko dana od ulasku u rijaliti. Međutim, njihova veza je naišla na turbulencije kada je Mensur Ajdarpašić počeo da pecka Anu za crnim stolom i otvoreno priznao da bi sa njom ušao u vezu. Tim povodom Anđelov najbolji prijatelj, bivši učesnik četvrte sezone "Zadruga" Stefana Šebez kaže - poznaje ga kako diše.

 

 

- Jako mi se sviđa Anđelovo učešće do sada. Jako je dobar i sviđa mi se njegovo ponašanje u "Zadruzi", sve je na mestu. Tako i treba da nastavi. Drago mi je što je stao na moju stranu kada me je Ša komentarisao vezano za njegove ponašanje prema meni u prošloj sezoni, a veza sa Anom mi ne deluje da će se to pretvoriti u nešto ozbiljnije, i mislim da neće opstati, pogotovo ne napolju - ispričao Šebez, pa prokomentarisao i Mesurovo mešanje u njegovu vezu.

 

 

- Što se tiče Mensura i njegovog ponašanja u vezi, kao i ponašanje i mešanje u drugim vezama. To stvarno ne bih da komentarišem. Šta reći na takvo ponašanje... - izjavio je Stefan Šebez za portal Pink.rs.

SKANDALAZNO! Mimu stavili na stub srama zbog neznanja opšte kulture, Đedović je brutalno isprozivao!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading