Ermina Pašović
Pink
Ermina Pašović

Pink

Ermina Pašović, Foto: Pink

Ermina Pašović imala je prilika da prati sva dešavanja u Zadruzi 4 dok je bila napolju, a sada je odlučila i da iskoristi svoje informacije.

BONUS VIDEO

Ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala trojku (Paula, Fran, Toma) i nije imala nimalo lepe reči...

- Po meni je sve ovo dogovorena priča. Toma i Paula su sve dogovarali vrlo tajno. Tome prve, druge nedelje nigde nije bilo, počeo je onda priču sa Draganom, Milicom, tu je bio isto haos sa Nadeždine strane. Onda je došla Paula u priču i njoj je to prijalo. Fran je jako namazan, svestan je rijalitija i kako treba da zavrti priču. Oni (Paula i Fran) imaju takvu vezu da su spremni na sve zarad rijalitija. Ovo između njih je dogovoreno - rekla je Ermina i dodala:

Ermina Pašović

printscreen/Youtube

Ermina Pašović, Foto: printscreen/Youtube

- Ako se setimo kada je bila puštena Nadeždina pesma i kada je imao poziv, razvaljivao je tamo po ekonomskom vrtu. On je tako burno reagovao za osobu koju voli. A jedini pravi par su Paula i Fran i ovo je sve njihov dogovor - završila je Pašovićeva.

Prisetimo se da se veza Paule i Frana dovodi u pitanje od samoga početka. Raskidali su i mirili se više puta, a šta će biti na kraju, ostaje da ispratimo.

PROČITAJTE JOŠ