Taki
YouTube/Printscreen
Taki

YouTube/Printscreen

Taki, Foto: YouTube/Printscreen
Taki

Printscreen/Instagram

Taki, Foto: Printscreen/Instagram

Istina je da se Taki spremao za ulazak, ali u operativnu salu. Navodno je Majin tata sa Aleksandrom Subotić otišao na estetsku korekciju.

Mnogi su bili šokirani ovim, jer je svima poznato da je njegova ćerka Maja radila mnoštvo estetskih korekcija, pa ne bi bilo čudno da je i tata krenuo ćerkinim stopama:

- Ma ni slučajno! To je laž! Kakvo bockanje, kakav botoks, ja sam išao sa Aleksandrom kod te doktorke jer ona radi i uklanjanje mladeža. ja sam to odavno hteo da uradim, ali nisam imao hrabrosti baš da odem kod svakoga, ipak su mi mladeži bili na licu, pa nisam hteo da se nešto iskomplikuje. - rekao je Taki za Srbiju Danas, pa dodao:

- Aleksandra mi je preporučila doktorku i super je, sada su ostale samo krastice, koje moraju same da otpadnu. - izjavio je Taki za Srbiju Danas.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (4)

Dule

24.01.2021 23:22

"I TATA BI SINE Taki otišao pod nož, evo koji zahvat je radio na licu" otišao čoveka na uklanjanje gu*ice s lica. Hehehe, šalim se (glup štos, priznajem)

Kostadin

25.01.2021 07:06

Pa ovaj je veći punoGlavac od Đanija. Pozdravio ih je Luis.

Krusevac

25.01.2021 10:09

Taki taman da drži ćerki sveću dok se jaše,a može i on da jaše Kijinu majku jer ako ima love Nadica će da mu da.To je ipak Kijina majka,sve za lovu

Sara

25.01.2021 12:31

Njemu i ćerki je potrebna hitna intervencija-presađivanje mozga