OVO JE IZGOVOR ZA NJENO PONAŠANJE! Nakon šamaranja, čupanja i nasrtanja makazama na zadrugare, Tara Simov se pere tužnom životnom pričom!

Zadrugarka se izjadala reperu i iznela niz razloga za svoje bahato ponašanje, pokušala od Nenada da izazove empatiju svojim patetisanjem

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša sedeli su u pušaonici, gde je Simova počela da se jada cimeru, ali ga i iskritikovala zbog ponašanja.

- Ti si loš lik - počela je Tara.

- Au, Tara, ispade ja loš. Nabijaš mi neku gruži savest. Bio sam ti tu sve vreme, uz tebe - smirivao je Ša.

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

- I treba, zbog osobe koja je imala komflikt, kakav je imala i popila lek za spavanje i ti nakon toga dobiješ napad panike. Dešava se predugo, da ja noćima ne spavam, ja imam mnogo veliku muku - govorila je ona.

- Meni je žao zbog toga, vidim da ti nema pomoći - dodao je repšer.

- Nema mi pomoći za ovu muku, koja je nerešiva, a ja tebe tešim. Ja sam bez dinara, bez ćaleta, bez prijatelja i krova nad glavom. A ti nemaš to, a ja tebe tešim - prebacila mu je Tara, nakon čega je Ša rekao da je tu da je teši.

- Meni ne treba uteha. Ja sam bez dinara, bez ćaleta, bez prijatelja i krova nad glavom, bez ičega - govorila je ona i dodala:

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

- Ne možeš da mi priđeš, ne možeš da me zagrliš, ne možeš ništa. Ja ti zabranjujem bilo kakav fizički kontakt - rekla je i nastavila:

- Ti si moj drug. Vidim da ti je teško, toliko smo izgurali, izguraćemo i ovo. Tu sam ja za tebe. Dođi ovamo. Kad god ti je teško, ja sam tu - govorio je reper dok nije ispuštao Taru iz zagrljaja.

Tara i Ša definitivno prešli granicu, mazili se ispod pokrivača, kamera zabeležila sve, detaljnije o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Naime, podsetimo da se Nenad često priseti da je u braku i da ima ženu, međutim to ga ništa nije sprečavalo da se intimizira sa Simovom.

Povezane vesti

 • Korisnik: R. S
  02/03/2021 - 21:23
  Tara bolesnica je za diskvalifikaciju
 • Korisnik: Nada
  02/03/2021 - 21:13
  Ahahaha srceparajuce od silnih kazni koje je zaradila svojim ulicarskim ponasanjem naravno da nema nista i netreba imati jer ulicarka ostaje ulicarka ! Neka je Sha udomi !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi