Marko Janjušević
Alo.rs
Marko Janjušević

Alo.rs

 Foto: Alo.rs
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

On je objavio zajedničku sliku njega i njegove supruge, i ovime najavio razvod?

- Želim ti sve najbolje u nekoj novoj ljubavi. Da ti se greška kao ja nikad ne ponovi... Najbolja mama na svetu, a i osoba koja se jednom rađa - napisao je Janjuš uz srca u opisu zajedničke fotke njega i Ene,a onda napisao i stori:

Janjuš

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

- Nakon 5 godina veze i 7 godina braka, došao je taj trenutak kada postajemo najbolji prijatelji.. Uvek ću biti tu za vas i u dobru i u zlu... Vi ste moja porodica jedina i tako će ostati do kraja života... Nije mi lako... Ali to je sve život - napisao je Marko na svom Instagram storiju.

Da li će ovaj ljubavni par uspeti da prebrodi i ovu krizu ili je stvarno kraj braka, i razvode se, ostaje nam da saznamo...

Pročitajte još:

Komentari (5)

semberka

08.10.2020 18:54

cuj bez skandala covjek se izbrukao sa onom lujkom majom izblamurso se totalno poremecen lik iskompleksiran.Cuj sad on ko hvali suprugu pa kad hvalis sto se rastajes.Idu ti janjuse pa se lijeci ti si psihic.

Nada

08.10.2020 19:08

"Rastali se bez skandala" - pa zar on nije napravio skandal najvecih razmera ? Majo jesi li sada srecna ? Ti i Luna u isti kos !

Lelica

08.10.2020 19:09

Znači, Maja je trudna.

zagor

08.10.2020 19:52

E i to me zabole za budale

ČUPKO

08.10.2020 20:17

hvala bogu da se spašava mlada žena i da nastavi da čuva dete ovu krivo nogu džukelu oterati kad je mogao da poljubi onu zuba tu kamilu j*** i Koji sastav