Zadruga
Youtube/Printscreen
Zadruga

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen
Bora Santana

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Zadrugari, doneli smo odluku da zbog agresivnog ponašanja nedeljnim honorarima budu kažnjeni Mlađa, Iva, Filip, Bora, Mića, Milica i Nina - glasilo je pismo Velikog šefa.

- Možda ću do večeras biti diskvalifikovan. Javno kažem da ću biti diskalifikovan. Razvaliću joj facu - nastavio je Bora i ove reči uputio Ivi.

Zadruga

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Bora Santana i Mlađa Jovanović posvađali su se tokom raspodele budžeta, nakon što je Bora imao svađu sa Ivom Grgurić i Filipom Đukićem. Ovom prilikom pale su žestoke uvrede i pretnje između Bore i Mlađe, a u jednom momentu krenuli su čak jedan na drugog.

 

Mlađan Jovanović

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

Obezbeđenje je iste sekunde reagovalo i sprečilo veći haos između Bore i Mlađe, a posle nekoliko minuta Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio sve ukućane da je Mlađan ponovo kažnjen zbog agresivnog ponašanja.

- Zapamti dobro šta si rekao, zbog svega onoga što sam doživeo. Još jedan honorar je otišao meni zbog tebe - rekao je Mlađa, Bori.

zadruga

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Puši mi bre k*rac, odvratni majmune. J*bem li ti mamu! Nećeš leći u onaj krevet. J*bem mi ti mater grobarsku - rekao je Santana.

- Grobarsku? Pa redom ima da te j*bu svi grobari. Posle ćeš opet da se izvinjavaš! - nastavio je Mlađa.

zadruga

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube

- Ima lokal da ti zapalim! Da, lokal ću da ti zapalim! I stomatološku radnju ću da ti zapalim, i tebe ću da zapalim - govorio je Bora.

Nakon ovog haosa Bora se osamio u dvorištu. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.