"DEVOJKE SU IM SAMO PARAVAN" Učesnica "Zadruge" tvrdi da su Filip Đukić i Stefan Karić homos*ksualci :"Njih dvojica su zaljubljeni jedan u drugog!"

"Kad jednog čačneš, drugi odmah skoči da ga brani"

Stefan i Filip
Stefan i Filip, Foto: Youtube/Printscreen

Mimi Živković tvrdi da su Filip Đukić i Stefan Karić zaljubljeni jedan u drugog! Pevačica je optužila zadrugare da su gej i da su im žene samo paravan.

"Filip i Stefansu gejevi, a lažno se predstavljaju kao neki frajeri. Devojke su im samo paravan! Garantujem da su njih dvojica zaljubljeni jedan u drugog! Kad jednog čačneš, drugi odmah skoči da ga brani" - izjavila je ona, pa objasnila šta je kod nje probudilo sumnju:

"Filipova bivša devojka Marija Ana Smiljanić moja je najbolja drugarica. Rekla mi je jednom da je on p*der! Ispričala mi je da je jednom, kad se Filip vratio kući iz diskoteke, na njegovom polnom organu osetila muški parfem! I pre toga je sumnjala da je gej, ali tada je to i dokazala."

stefan i iva
stefan i iva, Foto: printscreen

"Stefan od početka nije kr*snuo nijednu devojku! Nabacuje mu se gomila cura, a on ništa, beži od njih! Čak i kad je bio u vezi sa Ivom Grgurić, nije je ni pipnuo. Da li je iko video da se ljube i maze? Na krevetu leže ko dva mrtvaka. Je l' mu se uopšte diže na nju? - kaže Mimi.

Mimine izjave su šokirale Mariju Anu Smiljanić:

"Izdala me je kao prijatelja! Razočarana sam u nju jer je iznela javno sve što sam joj rekla u poverenju. Tačno je da sam jednom, kad se Filip vratio iz provoda, osetila na njegovom telu miris nepoznatog muškog parfema! Napravila sam scenu. Istripovala sam se i optužila ga da je gej.

Filip Đukić
Filip Đukić, Foto: My Space

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Vera
  19/02/2020 - 15:20
  Zato im devojke "lako padaju" u zagrljaj.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi