Zadruga 3
Printscreen/YouTube

 

Zadruga 3

Printscreen/YouTube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

Sinoć je u Beloj kući izbilo nekoliko svađa tokom emisije "Pitanja novinara". Tako su u jednon trenutku Ana Korać i Tara Simov udruženim snagama napale Ivu Grgurić i pripretile da će je tužiti po izlasku iz rijalitija zbog lažnih stvari koje je iznela o njima.

- Posvađala si se sa Filipom Đukićem jer si iznela da ti je Mina Vrbaški ispičala da su joj svojevremeno Ana Korać i Tara Simov poslale ljude s pištoljima da joj prete, šta misliš zašto se Filip naljutio na tebe zbog toga? - glasilo je pitanje za Ivu Grgurić.

- Ja sam se samo nadovezala na Minimo izlaganje, Mina je spomenula da ima strah od komentarisanja nekih tema, jer su napolju neki ljudi dolazili njoj s utokama. Ja sam se nadovezala na Minino izlaganje, ja sam rekla d-a, verujem Mini da se plaši jer je meni ispričala neke detalje vezane za Anu Korać i Taru, ja to neću iznositi jer nisam druk*ra kao Mina. Ja nisam ništa iznela, ja sam se samo nadovezala. Tara i Ana neka to rešavaju s Minom - rekla je Iva.

Zadruga 3

Printscreen/YouTube

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YouTube

- Hoću da kažem mami da se ne oglašava po pitanju ovoga, ona zna da nema to veze ni sa Anom, ni sa Tarom. Moja je greška je što sam ja za stolom još ranije iznela neke stvari. Samo želim da kažem da Ivi ništa nisam pričala za to, nema veze ni sa Anom, ni sa Tarom. Ne želim da se one upliću u to. Iva, to nisu naivne stvari. Ja sam spomenula i moja je to greška - rekla je Mina.

Ivi ću poslati tužbu zbog ovoga, jer iznosi ovakve gluposti. Nemoj sada da se vadiš. Iva je ustala danas i rekla: - Meni je Mina rekla da se zbog Ane i Tare desilo to - ona sada laže i govori da to nije rekla. Ovde imaju kamere, tako da ne razumem čemu potreba da se iznose takve stvari za Taru i mene - rekla je Ana.

Ana Korać

Printscreen/Youtube

Ana Korać, Foto: Printscreen/Youtube

- Ako je Mina to izgovorila, ja ću rešiti to na drugi način, ako ne, molim mog advokata da pokrene tužbu protiv Ive - rekla je Tara.

Detaljnije kako je sve to izgledalo možete pogledati u nastavku.