Marina Dančo
Printscreen/YouTube
Marina Dančo

Printscreen/YouTube

Marina Dančo, Foto: Printscreen/YouTube

Marina Dančo koja je javnosti postala poznata nakon učešća u emisiji "Brak na neviđeno" zbog čuvene rečenice "Ja sam majka šestoro dece", koja je postala opšti hit na društvenim mrežama, ulazi u Zadrugu 3!

PROČITAJTE JOŠ:

Marina Dačo biće jedna od takmičarki koji će se boriti za glavnu nagradu u novoj sezoni rijalitija televizije Pink. Naime kako saznajemo produkcija joj je ponudila da uđe u rijaliti kako bi našla srodnu dušu, ali za učešće je dobila i honorar. 

Podsećamo da je Marina pokušala da nađe srodnu dušu preko pomenute emisije, a kao samohrana majka šestoro dece očekivala je da nađe jakog muškarca, ali to joj nije pošlo za rukom. 

Marina Dančo

Printscreen/YouTube

Marina Dančo, Foto: Printscreen/YouTube

Na osnovu Marinine čuvene izjave je nastao i remix koji broji milione na jutjubu, koji možete poslusati u linku ispod.

 

Dalila i Dejan uslikani ispred Pinka! Otišli da potpišu ugovor za Zadrugu 3, pa doživeli strašan peh nasred ulice!

AUTOR: G. Todorović/I. Mikić DATUM I VREME: 26.08.2019. 20:19 - 26.08.2019. 21:56 Ovome se nije nadala. Dalila i Dejan Dragojević, Foto: Alo!/Goran Todorović Mesecima unazad se spekulislao da će Dalila i Dejan Dragojević postati učesnici nove sezone rijalitija Zadruga. OTKRIVENA POZADINA! Evo zašto se Dalila pomirila sa Davidom i Anom Korać!

 

 

Komentari (2)

Rade

28.08.2019 16:42

Ponaša se kao uobražena starleta.

NS

29.08.2019 12:21

Tu joj je i mesto, u rialiiju!! Majka sestoro dece, a NE ZAPOSLENA!! Dakle, osim radjanja, jedno veliko nista!!! Nece je biti lako gledati, a pogotovo slusati. Srecom, ne moram ako necu, a necu, to je sigurno.