Zadruga
printscreen
Marina Dančo

printscreen

Marina Dančo, Foto: printscreen

Još jedna uzbudljiva sedmica u rijalitiju "Zadruga" privodi se kraju. Kao što to obično biva subotom, na red je došlo ono najvažnije - izbacivanje, ali je ovoga puta bilo u senci vesti da je Miljana Kulić ponovo trudna.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Bane Čolak, a on je za potrčke izabrao Filipa Đukića i Milicu Kemez, dok je omiljena ličnost bila Ivana Krunić. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali Filipa, a najmanje SMS glasova publike imala je Marina Dančo i druga je nominovana.

PROČITAJTE JOŠ:

U borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić.

Pobedu je odnela Marina.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je uprkos dupliranju bio 86:14 odsto i "Zadrugu" je napustila Marina Dančo, koja je inače trudna ušla u rijaliti. Ona je po izlasku prokomentarisala da joj je žao što ipak neće biti porođaja pred kamerama.

 BONUS VIDEO:

Ivana Gavrilovića nazvali šu*kom, a njegov komentar je urnebesan!

 

Miljanin otac dobio temperaturu kada je saznao da mu je ćerka trudna! Tvrdi da je sve laž?!

AUTOR: Pink/J.I. DATUM I VREME: 28.09.2019. 22:30 - 28.09.2019. 22:47 Danas je glavna vest u imaginarijumu ta da je Miljana Kulić u drugom stanju. Ona je jedno vreme nagađala, a danas je test za trudnoću potvrdio njene sumnje.