Ljuba, Karađorđe
Masanori Jošida, Rajko Ristić/Al
Ljuba Pantović

J.I./Alo

Ljuba Pantović, Foto: J.I./Alo

Kik bokserka je za Hit otkrila tajne iz njene burne prošlosti, kao i da nastavlja rat sa bivšim mužem Karađorđem Subotićem.

- Nisu tačne njegove priče da me je izdržavao! Uvek sam radila, prodavala garderobu, bavila se kik boksom, fitnesom... Pet puta sam operisala grudi od svojih para, dala sam 20.000 evra. Ne bih podnela da neko okolo ide i priča kako mi je kupio grudi. Ili da neko kaže da mi je platio letovanje. Kada bi to pričao, rekla bih mu "Marš bre, kupi sebi grobnicu. Kapariši mesto na vreme". Karađorđe to zna i ludi, jer ja mogu šta hoću. Ja sam napolju mašina za pare, samo razmišljam na koji način da zaradim novac, a to svima smeta - rekla je Ljuba i nastavila:

PROČITAJTE I:

 

* 2000. je Ljuba prijavala Karađorđa policiji i napustila ga

* U centru grada su pucali na Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića

* Bivši partneri završili na sudu

- Mnogo toga lošeg je on meni uradio. Tri puta sam mu spasila život, upadala zbog njega u probleme, a nikada nisam dobila poštovanje sa njegove strane. Tri puta je fizički nasrtao na mene, pa sam ga treći put, 2000. godine prijavila policiji i napustila. Nije mogao da me prebije, jer ja uvek pružam otpor, pa me je gurnuo niz stepenice sa decom u rukama. Aleksandra je imala četiri, a moja druga ćerka Goga dve godine. Deca nisu pala, jer sam ih ja izdigla rukama.

Zbog toga što sam ga prijavila policiji išao je okolo i prozivao me da sam cinkaroš i smrad, jer je zbog mene morao na suđenja - priča Ljuba, koja se potom osvrnula na najstrašniju scenu koju je doživela iz perioda kada je bila sa Karađorđem:

Karađorđe Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Kada su pucali na nas dvoje u centru grada. Bili smo zajedno, on je bio ceo izrešetan, a mene nijedan metak nije pogodio. Tako upucanog i krvavog sam ga premestila na suvozačevo mesto, ja sam sela za volan, odvezla ga kući, lečila i izlečila - rekla je Ljuba koja je objasnila da ga nije vodila u bolnicu jer nije smeo da ide tamo, kao i da dan danas ima dosta metaka u telu.

Osim o Karađorđu, Ljuba je imala šta da kaže i o Staniji Dobrojević:

- Ona je ljubomorna na mene i na sve lepe devojke u rijalitiju. Ne znam zašto je toliko nesigurna u sebe. Sujedna je i zla. Pregazile su je godine, bez šminke izgleda katastrofalno loše.

Ono je horor film. Ne kapiram što se ne sredi kada ima pare. Nju ubija što je takva. Budi se podbula, otečena, zgužvana. Do 19 sati uveče drži naočare za sunce na očima, a skida ih tek kada se našminka - navodi Ljuba koja je bez imalo straha optužila da se bavi prostitucijom:

PREPORUČUJEMO I:

 

- Čula sam za nju da se prodaje za pare, a znam i sa kim. Bude li dirala mene i moju porodicu, sve ću izneti u javnost. Ona je kamion devojka. Znam ja s kim se ona vucarala.

Ipak, Ljuba ne krije da je i ona dobijala nepristojne ponude:

- Dobijam i ponude da imam seks za pare. Po nekoliko hiljada evra. Ja se sa njima sprdam, pa napišem: "Alo, bre, klošaru, pa neću ja za 5.000 evra ni da ustajem iz kreveta", a on poveća cifru na 7.000 evra. Jedan mi je napisao: "Sram da te bude, tebi to malo para". Umirem od smeha sa njima. Nudili su mi i 10.000 evra. Oni leče komplekse, misle da mogu sve da kupe. E pa ne može. Još proverim i vidim da mi stvarno piše ta osoba koja nudi novac, profil ne bude lažan. Dođe mi da im napišem: "Kupi mi kuću u centru Beograda". Tada bih dobila blagoslov i od roditelja i od prijatelja. Šalim se naravno!

Ljuba Pantović

Alo!/Masanori Josida

Ljuba Pantović, Foto: Alo!/Masanori Josida

POGLEDAJTE BONUS VIDEO 

ZARADILA 200.000 EVRA Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!