Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Filip Đukić

Alo!/Goran Todorović

Filip Đukić, Foto: Alo!/Goran Todorović

Učesnik rijaliti šoua “Farma”, “Parova”, kao i prve sezone “Zadruge” Filip Đukić učestvovaće i u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija u regionu. O novim učesnicima se uveliko priča, a pominju se i velika estradna imena.

PROČITAJTE JOŠ:

Filip je definitivno jedan od učesnika, a ekipa našeg portala ga je danas uslikala ispred zgrade Pinka kada je došao da potpiše ugovor. 

Đukić je sa osmehom na licu pozirao fotoreporterima, a gledaoci jedva čekaju da čuju pravu istinu o njegovom odnosu sa Kijom Kockar.

Filip Đukić

Alo!/Goran Todorović

Filip Đukić, Foto: Alo!/Goran Todorović

Inače, Filip je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u “Parovima” i Marijom Anom Smiljanić u “Zadruzi”, ali i po seks aferi sa Kijom. Podsetimo, Kija Kockar i Filip Đukić su imali jednu spornu situaciju u kupatilu hotela u "Zadruzi 1".

I Đukić i Kija su negirali da je bilo seksa između njih dvoje, da bi na kraju Đukić rekao da se on ipak dogodio. Kija je do kraja tvrdila da to nije istina.

Oglasila se Zorica Marković nakon spekulacija o privođenju! Podnete su kontratužbe, a evo zašto se nije pojavila na ročištu!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 28.08.2019. 13:15 Zoričini sinovi tužili bivšu zadrugarku! Snežana Ilić, Foto: Masanori Jošida/Alo! Bivša zadrugarka i sudija u penziji, Snežana Ilić, pojavila se danas u Trećem osnvnom sudu u pratnji advokata. Ona je prisustvovala prvom ročištu po tužbi koju je podnela protiv bivše cimerke iz "Zadruge" Zorice Marković.

 

BONUS VIDEO:

Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 3! Evo šta je tražio od produkcije!

 

Komentari (4)

Suza Kg

28.08.2019 19:25

On ulazi da bi "raskrinkao" Kiju, drugi Filip ulazi da "raskrinka" Anu....svako traži žrtvu koju će tamo da pljuje ne bi li bio zanimljiv, bitno je ući u rijaliti praviti se pametan, zarad para koje u svojim jadnim životima na drugi način ne mogu da zarade. Žene, presavite tabak, pa ih tužite za svaku izgovorenu reč. To nisu muškarci, to su nikogovići.

zlatko

28.08.2019 22:13

Filip je Gagijev i Anabelin kućni prijatelj. Oni su ga naagovorili da sada laže da je bio intiman sa Kijom.

Jovan

29.08.2019 12:00

Laže kao pas.

Angelina

30.08.2019 08:55

Svi klovnovi na svetu lažu i obmanjuju da bi bili smešni i interesantni.