Ivana Šopić i Stefan Karić
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Ivana Šopić i Stefan Karić

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

- Gledajući ovo, kajem se što sam ga ikada poljubila. Loše sam ga procenila, mislila sam da je naša ljubav jača od svega, žalim što sam se toliko zalagala za njega, idealizovala sam ga - rekla je Ivana.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Nisam, prekinuli smo i to je to - bila je kratka ivana.

- Ako sam tako mali u tvojim očima i ako se toliko kaješ, kako kažeš da me voliš? Ti si se meni zgadila. - rekao je Stefan.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Majka mi je napisala da ne može da veruje da sam je prodala, da sam se ponašala katastrofa, ne može da veruje da sam se toliko zaljubila, govorila mi je pogrdne reči. Ispeglale smo naš odnos, samo je htela da budem srećna - govorila je Ivana.

Zadruga

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

- I ja bih sve ostavio zbog nekog kao što sam ja. Ona je već unutra imala osećaj da će biti ovako, kako ja nisam mislio to? Zato što o meni nema šta da se priča. Evo, i sad mi stižu poruke mojih ljudi koji mi kažu da znaju mnogo više o tebi i da si "fulja". - kratko je rekao Stefan prekinuvši na trenutak program svojim čitanjem poruke.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Ajde

22.07.2020 13:10

Bre, Stefan jos nije sposoban da voli, posle gubitka devojke. Sa Ivanom je bio da bi duze ostao u rijalitiju i sada kopa po njeno j proslosti, da bi je otkacio. Zar on nije imao tzv kombinacije sa tri devojke sa kojima je boravio u rijalitiju? Ana Korac, Milica Kemez, Iva. Tamo se ne zna ko je koga imao ko je sa kim bio. Sve drugari, a samo razmenjivali devojke. Kupleraj, bez ikakvog kodeksa.