IZNELA JE SVE DETALJE Jelena Krunić iskreno i otvoreno o korišćenju droge u rijalitiju!

Nije imala problem da kaže šta misli

 

Zadruga 3
Zadruga 3, Foto: Printscreen/Youtube

Marijana Zonjić je sinoć diskvalifikovana iz "Zadruge" i strogo kažnjena za navodno iznošenje laži, gde pominje da navodno produkcija ubacuje opojne droge u pića, te smo tim povodom kontaktirali Jelenu Krunić, za koju su takođe izlazili video klipovi, gde ona navodno konzumira zabranjene supstance, pa smo je prekinuli dok je u putu za Maribor sa svojim verenikom, da prokomentariše i kaže pravu istinu direktno iz "Zadruge", jer je već tri sezone tamo boravila.

Jelena Krunić
Jelena Krunić, Foto: Printscreen/instagram

 - Videla sam jutros kad sam ustala, preko 50 poruka, gde se vidi neki klip, gde ja na zurki skačem, u onim lateks pantalonama, sećam se, kikice, i gde se jasno vidi ruka koja drži hranu, gde ja prilazim, mirišem to, i brišem se, jer sam nosem dotakla hranu. Neki su to jedva dočekali i naravno, sve što ide uz to: "Aha, znači droga! Krunićka se drogirala!" Povezali su opet to, sa nebuloznom pričom da u rijalitiju može da postoji drogiranje, da može da postoji bilo kakva vrsta ubacivanja opojnih supstanci - počela je Krunićka, pa nastavila:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on

 

- Povezivali su isto sa pričom, kako Lepi Mića drogira, nešto ubacuje u piće devojkama. Ja sam sa tim Lepim Mićom, godinama u rijalitiju, kako i ovde tako i na "Farmi", taj čovek ako ti nešto, i da nisi sa njim u dobrim odnosima, on će ti prvi prići i pomoći, a drugo, kako neko uopšte može da dođe do ideje, da uopšte u "Zadruzi", u ogromnom projektu, ja opet uopšte ne branim produkciju, takve televizije , može da se dođe do spoljnog sveta, jer je to rijaliti, a samim tim, da se unose nedozvoljene supstance, da se koriste nedozvoljene supstance! Ljudi, tamo i ma preko ne znam koliko stotina kamera. Da li ste zaista maloumni ili šta? - besna je bila Jelena, pa nastavila:

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on

- Mogu jasno da stanem u odbranu samog rijalitija, i same produkcije, možda eto prvi put (smeh), da je to totalni apsurd, da se piće otvara pred tobom, da se piće kupuje, ukoliko ne želiš odmah da ga otvoriš, otvoriš ga kasnije, pred tobom sipaju, tako da, to je jedna velika glupost, da bilo ko može da unese bilo šta spolja, naravno, ti si pretrešen od glave do pete. Samim tim ću da demantujem sve što je vezano za opojne supstance, i prošle se zone su pisali da kada sam pila terapiju, kamera nije mogla lepo da snimi kada sam otvarala ormarić, ja se saginjem dole, što je normalno, da sam i tada koristila. Dobro, ja sam na to navikla. Ja sada zaista želim da stanem u odbranu da je to apsurd i da je apsolutno pominjanje takvih stvari i igranje sa produkcijom na taj način jako ružno i mislim da treba biti sankcionisano, kao što i jeste diskvalifikacijom Marijane Zonjić - iskrena je bivša zadrugarka, koja sada uživa u Mariboru sa svojim verenikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Krunic (@jelena_krunic_official) on

- Iznervirala sam se jer sam videla taj neki klip, sa neke Ivine fan stranice, bila sam ogorčena, što se videlo na mom storiju, tako da sam ih sve nabijala na onu stvar, moraju lepo da se ponašaju i da mene izuzmu iz te priče, jer ja ne pripadam tu. - završila je Jelena Krunić.

Povezane vesti

 • Korisnik: REČE
  21/01/2020 - 23:43
  Jelena Krunić, u čije ime je urinirao Bane Čolak, da bi se otkrilo da li se drogira. Iz aviona se vidi da je narkomanka. Mnogi od njih, pa i ona udju u rijaliti, da bi apstinirali od droge, alkohola, kocke. Kada padnu u krizu, sigurno im dodaju nečega, da ih smire. Ona je iz svakog rijalitija diskvalifikovana, jer joj nisu davali dovoljnu dozu. Ona se iznervirala? Laže samu sebe.
 • Korisnik: leviton31
  21/01/2020 - 23:23
  Koja karakondzula, ne bih joj uzeo konzervu iz ruku ni sa palicom of dva metra. Jadna zemljo Srbijo
 • Korisnik: Srki
  21/01/2020 - 22:11
  Ziva istina stoje iznela Marijana,zar niste primetilo na mnogo takmicara nervni slom nakon pola sata sretni i zadovoljni.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi