Gagi Đogani
Screenshot Youtube
Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Gagi Đogani i Bane Čolak odlučili su seeli u pabu o razgovarali o neobaveznim temama, dok su doručkovali.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Tokom razgovora Gagi se prisetio jedne situacije koju nikada neće zaboraviti. Kako je ispričao, jeziva scena mu se pojavljuje pred očima  kad god pomisli na to, a svi su na to počeli da se smeju.

- Vozim se ja sa kumom, a baba koja izlazi iz kukuruza i viče. U čemu je poenta da baba izađe iz kukuruza? To je bilo kod Sombora, tražila je pomoć. Vi mene za*ebavate, neću da pričam više - rekao je Gagi.

Gagi Đogani

Screenshot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshot Youtube

Čolak mu je odmah ukazao na to da je u pitanju vlaška magija, zbog čega je Đogani bio vidno preplašen i zaprepašćen, pa je nastavio da iznosi detalje tog potresnog momenta.

- Postoji ta vlaška magija, babe se skupljaju i gataju, igraju. Po predanju, svako od nas ima anđela čuvara. Od 3 do 6 časova anđeli te napuštaju. Svi najveći zločini i masakr dešavaju se u tom periodu - rekao je Bane.

- Te noći bila je i pucnjava, tuča. Mogli smo da izginemo, ja sam ozbiljan - nastavio je Gagi.

Masturbacija nasred imanja! Natalija zgrožena onim što je videla! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 21.09.2019. 18:25 Bez sramote! Natalija Trik Fx, Foto: Printscreen/YT Tokom dana Natalija Ibraimov, Gagi Đogani i Filip Đukić prepričavali su događaje od prošle noći u rijalitiju "Zadruga 3" kada su se učesnici igrali "Istina ili izazov".

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

 

Komentari (1)

Kimi

25.09.2019 13:52

Gagijeve nedovršene priče strave i užasa.