Edis Fetić
Youtube/Printscreen
Edis Fetić

Youtube/Printscreen

Edis Fetić, Foto: Youtube/Printscreen

Edis Fetić dobio je pitanje u sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara", koje se odnosilo na njegovu rečenicu da bi Dragani Mitar dao "dve vaspitne" da su van rijalitija. Propagiranje nasilja nad ženama i govor mržnje su strogo zabranjeni u rijalitiju. Postavlja se pitanje da li Edisu preti diskvalifikacija zbog izjava koje je izneo u sinoćnoj emisiji. 

Nisam rekao za nju "dve vaspitne", nego za ove klince. A nije ni za nju strašno dve vaspitne, to dobro utiče (smeh). To je ironično - prokomentarisao je Edo.

- Ne treba se šaliti sa ovakvim stvarima, Dragana je žrtva nasilja - osudio ga je Darko Tanasijević.

- Dok si pričao Brendonu, rekao si da je bolje da ti je sin narkoman, nego gej jer za jedno ima leka, a da je za drugo samo pištolj - dobio je Fetić još jedno pitanje.

Edis Fetić

Youtube/Printscreen

Edis Fetić, Foto: Youtube/Printscreen

- To je moje mišljenje o pederima - odgovorio je Fetić bez trunke blama.

- Kako možeš tako da pričaš? Sa mnom pričaš, ovo je čista homofobija - zamerila je Matora.

- Žene mogu da razumem, muškarce ne, sin da mi je to, odrekao bih se. Za mene je to bolest - nastavio je da priča Edo bez trunke srama.

- U 21. veku? - šokirala se Dušica Jakovljević.

- Ne želim ni da sedim sa ovakvim čovekom posle ovoga, ovakvu homofobiju i mržnju. Ti si bolestan. Nije bitno ko je kakve orijentacije, bitna je ljubav. Ako ćemo po karakteru, ti si najveća pederčina u kući. Sram da te bude - osudila ga je Matora.

- Postoji zakon za ovakve budale, institucije će reagovati. Ti si bolestan čovek, ti pričaš da bi se odrekao nekoga? Tebe su se svi odrekli - ubacio se Marko Đedović.

 

Komentari (4)

dule

05.04.2020 09:57

edo imas moju podrsku iako neznam ni ko si ni sta si

mile

05.04.2020 12:14

@dule - valjda ce doci dan kada ce naci lek za ovu bolest mozga ...

??????

05.04.2020 12:02

Onaj Djedovic se svima mesa u zivot , " kao margarin ". Prost , tracara, upada u rec , drveni advokat ...jednom recju , jad i cemer. Takav deli savete drugima ? Ne pozeleti takvog u svojoj blizini !

sanja

05.04.2020 22:16

Djedovic se u sve mesa,kao Vegeta, podrska za EDU