Aleksandra Subotić, Ljuba Pantović, Aleksandar Čabarkapa
Printscreen
Aleksandar Čabarkapa

Vladimir Marković/Alo!

Aleksandar Čabarkapa, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Pomirenje Karađorđa Subotića i Aleksandra Čabarkape iznenadilo je mnoge, a sada, kada otac Aleksandre Subotić ulazi u rijaliti "Zadruga 3", Čabarkapa mu pruža svoju punu podršku.

- Dao sam mu smernice kako da se ponaša tamo i kako da se brani od Ljube, rekao sam mu sa kim ga je sve varala dok je bila u braku sa njim - istakao je Aleksandar za Svet.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ja Ljubu nikada ne bih ni pogledao i nisam dok sam bio prijatelj sa Karađorđem, ali kasnije se tu svašta izdešavalo. Pre mene je ona bila sa dosta njih, a dok je bila sa mnom morala je da pita da li sme i do prodavnice da ode. Ja sam pravi čovek za ispravljanje loših osoba, doveo sam je do linije normale, a posle kad je dobila nogu u g****u, vratila se starom životu.

Aleksandra i Ljuba

printscreen

Aleksandra i Ljuba , Foto: printscreen

- Ljuba i Aleksandra su dva krša u s***u. Legnu kao dve krave i očekuju da sve muškarac odradi. Ljuba je pravi transvestit! Jeste li videli na šta joj liči dečko? Pa, to je užas. Karađorđe je za njega maneken i to u ovim godinama. Karađorđe je fotomodel za njenog dečka. Ja sam siguran da bi se Karađorđe i sada pomirio sa njom, ali ja se nikada ne bih vratio na staro, nikada ne bih ponovo bio sa njom, a ni sa Aleksandrom. Ja se na staro ne vraćam - dodao je Čabarkapa, pa zaključio:

- Karađorđe je dobar čovek, ali ga je žena ubila i promenila. Ljuba je njega ucenjivala, govorila mu kako zna za njegova krivična dela, ali ne može mu ništa jer je i ona upletena u sve to. Kunem ti se, mene je sramota što sam bio sa njih dve.

Karađorđe Subotić

Nenad Vujanović/Alo!

Karađorđe Subotić, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO:

Ljuba Pantović se pojavila na Pinkovoj žurki sa zavojima na licu!

 

Ova srpska kuća više od 80 godina krije velike tajne, a malo ko zna kome ona pripada!

AUTOR: Blic/B.Z. DATUM I VREME: 24.09.2019. 23:10 U vili se nalazi više od 20 soba Kuća, serije, Foto: Screenshot Youtube U beogradskom naselju Dedinje nalazi se kuća u kojoj je snimljeno više od 40 domaćih filmova, serija, reklama i spotova, međutim malo ko zna kome ona pripada i šta se sve u njoj nalazi.

 

 

Komentari (3)

Jovan

25.09.2019 08:51

I ja ne volim "krave".

mish

25.09.2019 10:10

A on tako "divan" i "posten" covek!!

Gary

25.09.2019 10:25

Tutke su frigidne.