OVDE JE SNIMLJENO PREKO 40 DOMAĆIH SERIJA I FILMOVA! Ova srpska kuća više od 80 godina krije velike tajne, a malo ko zna kome ona pripada!

U vili se nalazi više od 20 soba

Kuća, serije
Kuća, serije, Foto: Screenshot Youtube

U beogradskom naselju Dedinje nalazi se kuća u kojoj je snimljeno više od 40 domaćih filmova, serija, reklama i spotova, međutim malo ko zna kome ona pripada i šta se sve u njoj nalazi.

 

U vili koja nosi nazi "Katinkina kuća" snimljeno je više od 40 domaćih filmova, serija, reklama i spotova. Nalazi se okružena šumom na Dedinju, a sazidana je 1939. godine od strane šumarskog inžinjera Jovana Kraljevića.

JAVNOST GA DO SADA NIJE VIDELA! Ovako izgleda rođeni brat Ivana Bosiljčića! Ima privatan biznis, a sličnost između njih dvojice je neverovatna! (FOTO)

Na fasadi postoji monogram "OJK" koji predstavlja Oliveru, Jovanovu suprugu, a slovo K označava prezime Kraljević.

26 GODINA GA NISMO PRIMETILI U "SREĆNIM LJUDIMA" Otac Vuka Kostića je bio poznati glumac, umro je od teške bolesti, a za njim je plakala čitava Jugoslavija! (FOTO)

U vili se nalazi više od 20 soba, veliki salon za goste, trpezarija i 5 kupatila. Zidovi su ukrašeni razbarenim drvetom, klavir je star više od 120 godina, dok je veći deo kuće ukrašen starinskim nameštajem.

Ceca
Ceca, Foto: Screenshot Youtube

PRE 30 GODINA SE RAZVEO U TAJNOSTI! Lane Gutović je voleo 2 žene, a ni danas niko ne zna ime njegove prve supruge!

U jednom delu vile se nalazi bosanska soba koja je do detalja uređena i odiše rahatlukom i širinom prostora. Tokom rata u kući je živeo 5 nemačkih oficira, po oslobođenju Beograda uselila se ruska, a odmah nakon nje i partizanska vojska. Nijednog trenutka nisu dirali vlasnike, već su tražili da žive u manjem delu doma.

U SRCU NOSI TUGU! Pamtimo je kao Đošino ženče iz Porodičnog blaga, a pre nekoliko godina joj se desila tragedija!

Prvi put filmažije su ušle u kuću kada su snimale "Poseban tretman", nakon roga "Banjicu", "Bal na vodi", a potom "Senke nad Balkanom", kao i mnoge serije i reklame.

SAMO TROJICA SU PREŽIVELA! Jeziva istinita priča krije se iza filma Lepa sela lepo gore! Srpski vojnici su 9 dana bili zarobljeni u tunelu!

Najveća muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović u ovim prostorijama je snimila spot za pesmu "Kukavica".

Ceca
Ceca, Foto: Screenshot Youtube

TELO MU JE BILO U LOKVI KRVI Srpska glumica zatekla mrtvog muža u dnevnom boravku: Ležao je prekriven belim čaršavom, a samo dan pre toga se desilo nešto jezivo!

Vilu svi pamte po filmu "Žikina dinastija" gde su živeli Milan i Jelena Todorović, a gde im je u posetu dolazio čuveni Žika.

Žikina dinastija
Žikina dinastija, Foto: Screenshot Youtube

Iza kuće se nalazi ogroman vrt.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  25/09/2019 - 08:11
  Vilu su oteli komunisti posle rata i poklonili sami sebi kaoi sve ostale vile na Dedinju i širom cele zemlje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi