Anabela Luna
Printscreen / Youtube
Anabela Luna

Printscreen / Youtube

Foto: Printscreen / Youtube
Anabela Atijas

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

- Ona ne razume. Seti se i da je u prvoj sezoni radila sve kako je htela. Da li je dobila jednu lekciju? - rekao je Mirko.

- Ne može ona meni da kaže: "Majko, kako me ne braniš?". Krv sam prop*šala za ovu devojku i sada ona mene dovodi u ovu situaciju. Zbog Marka Miljkovića je naš odnos narušen, a ko je meni Đedović? Čovek kog možda sutra neću ni videti. Šta joj je Jelena kriva što se družila sa tada slobodnim Markom Miljkovićem? I tada sam stala uz Lunu. Jesi dobila pitanje i jesi priznala šta si radila u kabini, da si zadovoljala dečka... Jesi bila kod Gastoza... On (Đedović) priča činjenice. I šta ja njemu da kažem za Gastoza i kabinu? - rekla je Anabela.

anabela i luna

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Samo da izađem odavde, ne mogu da je gledam, ne mogu da podnesem da prođe pored mene i da mi ništa ne uradi... Ti znaš Mirko koliko je volim, kako da se pomirim s činjenicom da ona mene ne želi da zagrli? Samo želim da izađem i da ne gledam. Previše mi je bolno da me ona gleda ko stub. Ja ne mogu da se pomirim s tim - rekla je Anabela u nastavku.

Anabela Atijas

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

 

 

 

Komentari (3)

samira

07.06.2020 02:54

Ja ne razumijem ovu zenu zar je moguce biti takva pateticarka u prvoj i drugoj sezoni sam osudjivala lunu ali dobro je ona jos i ispala od takve majke

gaga

07.06.2020 10:41

Ovu lujku Anabelu pod HITNO napolje i na lečenje,što li Mitrović dopušta ovakva sranja pojedinaca

Eva

07.06.2020 11:19

Jako losa zlobna bolesna zena...majka.Pod hitno na ljecenje.Nije ni cudo kako je prosla u oba braka sto cisto sumnjam da je ona njih izazivala za batine.svadje.A ako sve to glumi zbog novaca pobjede sram je moze bit skupa sMirkom pa nek pjevaju ispod mosta kad izadju iz zadruge