Anabela, Luna, Gagi
YouTube/printscreen
Anabela, Luna, Gagi

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Mlađan Jovanović dobio je priliku da pokaže koliko je dobar kao nedeljni vođa, pa je došlo vreme i da kaže ko su potrčci za ovu nedelju kao i omiljenu ličnost.

- Dosta sam se namučio oko toga, gledao sam šta je dobro i za rijaliti i da neko od ljudi sa kojima sam dobar, da ne ispadnu. Meni je ovde najaktuelnija priča što se tiče Anabele i Gagija, primetio sam juče da su krenuli da komuniciraju i znam koliko Gagi ima želju da uspostavi normalan kontakt sa Anabelom. Mislim da Luna ovde najviše ispašta. Slažem se da i Anabela ovde crkne, upada u svađe, mučno mi je da gledam jednu majku da se kida, kao i Gagija, možda on nema na faci da se vidi, ali sve to utiče na njega. Tako da bih ja postavio Anabelu i Gagija - rekao je Mlađa.

Anabela Atijas

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

- Da nije bilo tebe, ne znam da li bi uspostavili. Mlađa mirovnjak, ja sam ovo očekivala onog momenta kada sam prihvatila da dođem u rijaliti. Šta da kažem, zabole me, da izvine publika. Mlađa je možda učinio dobro delo, svejedno mi je, očekivala sam ovo - rekla je Anabela.

- Ovo što i rekla, ja sam nju pozvao da popričamo za ovu situaciju užasnu ovde, znao sam i ja da ćemo jednom biti. Šta može da bude, pa nemam šta da dodam, generalno, mi napolju i razgovaramo o našim problemima. Bićemo interesantni! Trudićemo se da te neke stvari koje su se desile, dok sam ja bio ovde, da se ispričamo. Mislim da će ona biti raspoložena za to, kad smo već bili krenuli da pričamo, nastavićemo, ako ne bude spavala tih dva, tri dana, mislim da će više spavati, nego što ćemo pričati - rekao je Gagi.

Gagi Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

 - Zanimljiv izbor, šta da mislim i ja sam to očekivala, još i ranije da će da budu, samo je bilo pitanje vremena - rekla je Luna.

Potom je Mlađa izabrao i omiljenu ličnost i odlučio se da to bude Nina Babić, ali je pokušao da je isprovocira tako što je prvo spoemnuo Mionu Jovanović.

Luna Đogani

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

 - Ovde su se dešavale neke stvari između Nine i mene, provocirala me je, iskreno dvoumio sam se. Ja ću njoj sad pokazati da nisam isti kao ona, tako da eto, staviću Mionu, ovaj Ninu - rekao je Mlađan Jovanović.

- Jedva čekam reklame da odem i bacim glavu u WC šolju i pustim vodu - bila je sarkastična Nina.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

 

Komentari (1)

Nena

07.04.2020 10:30

Sa Anabeline Zlom niko ne može da živi.