Zadruga
Printscreen
Jelena Golubović

Screenshoot

Jelena Golubović, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

- Njih treba ignorisati. Samom činjenicom da je Jelena imala problem sa glasnicama, svesna je da ih mora štedeti. Ona ipak to ne radi i ulazi u žučne rasprave. Ne znam zašto sebi dozvoljava bilo kakav vid rasprave sa Kulićkama jer je to, po mom mišljenju, rasprava koja nema nikakvu poentu. Spremna sam da uđem u "Zadrugu" i da zaštitim svoje dete, kao što Marija štiti svoje - rekla je Svetlana i prokomentarisala rečenicu svoje ćerke, koju je osudila cela nacija. S obzirom na to da je Jelena proklinjala sina Miljane Kulić i poželela mu da ne doživi prvi rođendan, Svetlana kaže da je jedino opravdanje stanje afekta.

- Jelena je moje dete, znajući je, u stanju afekta je izgovorila ružne reči Miljani vezano za njenu bebu. Mada, stojim iza toga da je jako bila isprovocirana od Miljane. Ne sviđa mi se ni Mikijevo ophođenje prema Jeleni, ali to je Miki, šta drugo očekivati od njega. S obzirom na to da Miljana nije kažnjena za fizički kontakt, dok Jelena jeste zbog reči upućenih Kulićevoj, odlučila sam da uđem u "Zadrugu" i zaštitim svoje dete i ukažem na neke stvari. Mislim da bih u Imaginarijumu jedino mogla pronaći zajednički jezik sa Suzanom Perović, možda i Zoricom Marković iako je ona promenljivog raspoloženja - zaključila je Golubovićeva.

Svetlana Golubović

Rajko Ristić

Svetlana Golubović, Foto: Rajko Ristić

Podsetimo, ovo neće biti prvo Svetlanino učešće u rijalitiju. Golubovićeva je ćerki pravila društvo i u šestoj sezoni rijalitija "Farma", ali se zadržala dva i po meseca.

Golubovićeva nije imala žučne rasprave sa drugim učesnicima, kao što to uvek čini njena ćerka, ali je zato sa Jelenom ulazila u brojne sukobe i nesuglasice jer nije opravdavala ćerkino ponašanje.

 

Komentari (5)

nedjo

23.11.2018 10:20

hoće li ući i jelenina baka? nacija to žarko želi,više nego leba da jedemo? svi mi koji smo da udje baka....

Uzas

23.11.2018 10:26

A baka? Sta ce biti s bakom? Od tolike ljubavi ostade samo saka dinara.

Lea

23.11.2018 10:58

Gospodjo,vasa cerka ima 40 godina,a ne 4,tako da zakasnili ste malo sa tom ulogom brizne i zastitnicki nastrojene majke,da ste na vreme radili sa njom,ne bi ovakva ni bila i ne bi do ovakvih stvari dolazilo,pozz

Goran

23.11.2018 15:01

Ako ste dozvolili mami Svetlani da udje, dozvolite i baka Caki da udje.

Maki

23.11.2018 21:39

Nema ko ukakane gaće Jeleni da pere, pošto ona ne ume, pa mora mama da udje... Još kada bi je neko zvao! Debilana Imaginarijum.