Tuča u Zadruzi
Printscreen
Tuča u Zadruzi

Printscreen

Tuča u Zadruzi, Foto: Printscreen

Do sukoba je prvo došlo kada je Marijana Zonić provocirala Zerinu Hećo, rekavši joj da ne zna ko je otac njenog deteta, zbog čega je Zerina poletela na nju i uhvatila je za kosu.

One su svađu nastavile ispred kuće, gde su se šutirale, pljuvale i polivale.

Pročitajte još:

 

Međutim, skandal se tu nije završio! Bane Čolak, Zerinin momak, želeo je da odbrani svoju partnerku, te je i on krenuo na Marijanu.

Koliko vidimo iz snimka, ona je Baneta udarila između nogu, a svađa se potom premestila između paba. Gađali su se šoljama i tanjirima, a potom polivali...

- Koga ti udaraš ovde?! Je*em li ti mater, stoko odvratna! Ili ja ili ti! Za ovaj udarac ćeš me zapamtiti. Zerini je nateklo oko! Ako Marijana ne izađe, izlazimo Zerina i ja! Ili diskvalifikacija ili kraj - urlao je Čolak.

 

Komentari (3)

Boro

19.10.2018 22:08

Bane i Zerina su prvi napali Marijanu. Ona se samo branila. Svako ima pravo da se brani.

Poaro

20.10.2018 02:49

Pa to je Bane Čolak najpokvareniji lik ikada i u prvoj zadruzi i sad, neka mi neko objasni ko glasa za njega, naravno ako izuzmemo njegovo organizovano glasanje koje je izučio od porodice Đogaji, kako bi opstao do kraja ali realno ima li neko nesto lepo da kaže za ovog prikrivenog ljigavog stvora.

Nena

20.10.2018 11:50

@Poaro - Apelujem na produkciju da zameni 80% ovih ucesnika, narocito ove povratnike iz prve zadruge, jer je ovo propast.Bane je i u prvoj bio nebitan lik, a sad je pokazao koliko je glup...