Aleksandra Subotić
printscreen
Aleksandra Subotić

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Navodno, nekoliko meseci policija je strpljivo čekala da se sve kockice poklope, i da se njih dvoje toliko opuste, pa su čim se ukazao pogodan trenutak, upali u stan!

- Bilo je veče kada su njih dvoje ušli u stan sa nekim kesama u rukama, nakon čega je policija ubrzo uletela u stan - započinje priču za "Srpski telegraf" izvor sa lica mesta i objašnjava dalje:

- Oni su bili totalno zatečeni, posebno Gorana koja je bila izbezumljena. Stavili su im lisice na ruke, izveli iz stana, i odveli u pritvor. Usledio je celokupan pretres stana, gde su pronašli ono u šta se i sumnjalo da poseduju - veća količina droge - kaže izvor za "Srpski telegraf".

Aleksandra Subotić

Printscreen

Foto: Printscreen

Kako dalje izvor navodi, sada se radi veštačenje i forenzičari su uključeni u celo dešavanje kako bi se utvrdilo da li je i Gorana imala veze sa navodnom prodajom narkotika ili je samo bila posrednik u celoj priči.

Goranin stric Srboljub Subotić nimalo nije bio iznenađen ovim saznanjima, pa je potvrdio da vrlo dobro zna da je dečko njegove rođake narko-diler.

- Znam da mali prodaje drogu, iako njegova majka tvrdi suprotno. Svi mi u porodici odavno pričamo da ima veze sa narkoticima. On je Goranu i tukao. Nakon žučne rasprave zbog mira u kući, Karađorđe i ja smo prešli preko toga. Krivo mi je zbog moje Gorane ako joj se to desilo. Nisam ih video dve nedelje, ali sam zgrožen samo činjenicom da je sebi to dozvolila. Mi smo nju redovno kontrolisali na narkotike pomoću testa, i nikada nije bila pozitivna. Siguran sam sto posto da se nije drogirala. Ako je privedena sa njim, sigurno su je zabeležili kao posrednika. Nadam se da će ona biti okej, a njemu je mesto u zatvoru - kaže stric Aleksandre i Gorane, Srboljub Subotić.

Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Aleksandra: Ljuba i Karađorđe su upropastili Goranu!

Aleksandra Subotić je svojevremeno okrivila svoje roditelje Ljubu Pantović i Karađorđa Subotića da su upropastili njenu sestru.

- Taj njen momak N.S. ima problema sa narkoticima, a Gorana se mnogo promenila. Ona je pod njegovim uticajem i ne znam šta se dešava sa njom. Ne sviđa mi se to što radi. Moj otac je pokušao nju na sve načine da zadrži u kući, majka se trudila da je vrati u školu. Međutim, njen momak je uspeo da je odvoji od svih nas, od škole, od svega. Ona se svega odrekla i živi samo za njega - pričala je Aleksandra svojevremeno.

- Dok je moj tata bio u zatvoru, ona je išla sa Ljubom u Finsku, Švedsku, nema gde je nije vodila. Trenirala je odbojku u Zvezdi. Znaš ti šta znači za dete "upišano" da tako kažem, tek krenula u prvi srednje, a uvek ima preko 100 evra u novčaniku. Ona maloletna, a Ljuba joj daje njen X5 da vozi, ona zna da vozi, a ja ne znam. Karađorđe je uvek dizao u nebesa, ona je najbolja itd. I jedan dan kao ode u školu i nema Gorane! Gorana nestala! Tu se napravila halabuka, mama je tražila i sutradan sazna da je otišla kod dečka sa kojim joj je mama zabranila da se viđa preko nedelje, jer je počela da izostaje iz škole i da ređa loše ocene. Ljuba je napala, i ova se pobije sa njom! Ljuba zvala socijalnu službu, haos - pričala je Aleksandra zadrugarima.

 

Komentari (2)

jela

06.04.2019 00:32

Goranu u Zadrugu !

djenka

06.04.2019 03:36

Fina neka porodica..i svi VIP