OVO OPERISALA KOD NAJBOLJIH HIRUGA Sanja Stanković dala čitavo bogatstvo na plastične operacije, NIJE HUMANO koju CIFRU je iskeširala da bi bila poput BARBIKE

Sve to košta.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Nedavno je u javnost dospeo spisak prostitutki koji je policija pronašla kod jednog od najvećih makroa na Balkanu. Spekulisalo se da je jedna od njegovih prostitutki i sadašnja učesnica "Zadruge 2" Sanja Stanković.

 

Model i rijaliti učesnica Sanja Stanković uložila je ogromnu sumu novca kako bi estetskim korekcijama u potpunosti promenila svoj izgled.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković uvećala je grudi, usne i jagodice i smanjila nos, a zatim je podigla kapke, stavila botoks na čelo, istetovirala obrve i nadogradila trepavice, i za sve to potrošila 20.000 evra - navodi izvor.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Sanja je želela da izgleda poput lutke Barbike, a grudi je uvećala u Istanbulu kod jednog od najboljih svetskih plastičara, turskog hirurga Selkuka Jazana kojeg joj je preporučila Ana Korać. Ona ipak ne želi javno da prizna da se podvrgla brojnim estetskim korekacijama, iako je na slikama iz prošlosti gotovo neprepoznatljiva.

Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi