ČEKA JE NAJGORA KAZNA?! Pomenula joj MRTVO DETE, a onda je planuo žestok sukob! Obezbeđenje doletelo! (VIDEO)

Odzvanja cela Zadruga

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: Printscreen

U Beloj kući "Zadruge" danas je došlo do još jednog skandala. Naime, Zorica Marković i Sanja Stanković zaratile su zbog viljuške, a svađa je otišla u potpuno pogrešnom pravcu.

"Ja sam crnu viljšku uzela od Dragane i poslala vama da jedete svi tamo", izjavila je Sanja, a onda ju je Zorica prekinula.

"Tačno je da je crna viljuška kod mene još dugo, ti mene pratiš da li ja lažem? Sjaši sa mene! Marš bre! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si! G*vno lažljivo! Šta tebe briga za viljušku i nož? Nisam uzela ništa tvoje! Da li sam ja nešto tebe slagala? Ja sam rekla Bori da je nož kod mene! Slušaj devojko, ti ako mene ne podnosiš još od prošlog serijala, to je tvoj problem! Od danas ja tebe ne podnosim! Jer si ti jedan folirant, foliraš Matoru! Ko je koga nagazio sada? Ti si poštena, ja sam lopov i lažov! Bolje ti je da ćutiš, da ja ne progovorim! Ti ne znaš ništa o meni! J*beš se napolju, a ovde glumiš da si lezbejka", vikala je Zorica, a ona joj je odgovorila...

Zorica Marković
Zorica Marković, Foto: Printscreen

"Plaćaš momcima da te j*bu, kad neće niko da te je*e za džabe. Ti da se zapitaš dašto su ti prebili sina! 15. 000 evra dugujete", uzvratila joj je Stankovićeva.

Markovićeva se na pomen sina još više iznervirala, pa joj je odbrusila:

"Ja plaćam, a ti naplaćuješ! To što si rekla, to ćeš dokazati na sudu da su mi prebili sina, a onda ćeš dokazati kome ja dugujem 15. 000 evra! prevarantkinjo, sva si plastična. Ti možeš Jovanu da zaj*bavaš, mene ne možeš", završila je Zorica, a ceo razgovor poslušajte u videu.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi