PLAĆALA IM MORE, NAKIT I PROVOD Oglasila se gospođa koja je davala pare Aleksandri i Davidu! Otkrila je čitavu istinu, a onda žestoko oplela!

Sada je priča potpuna!

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Nekoliko puta, u svađi između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića u rijalitiju "Zadruga 2", njih dvoje su pominjali izvesnu Slavku, ali i drugi učesnici kao priču o izvesne "tri babe iz Veternika". Ona je zapravo komšinica Dragojevića, a sada je progovorila za medije.

 

– Bila sam uz Davida, a zbog njega i uz Aleksandru. Ne mogu više da slušam gomilu laži koje ona iznosi. Ja sam jedna od žena koje su učestvovale u poklon putovanju za Egipat. I u skupljanju para za Aleksandrin rođendan sam učestvovala. Kupovala sam svašta Aleksandri i njenom detu, a ona nije znala da se zahvali. Zvala je samo kada njoj nešto treba - ispričala je Slavica i dodala:

– Napadaju Davida za neke stvari koje su laži. Što Aleksandra ne priča da joj je finansirano renovniranje kuće u Kaluđerici. Spominju se giros i Biljanin salon. Pa, giros je otvoren 2015. godine, a David i ona su se smuvali 2017. godine. Biljanin salon je otvoren početkom 2017. pre Davidovog ulaska u "Parove", a a oni su se smuvali u martu te godine. Znači, to Aleksandra ništa nije finansirala.

Aleksandra i David
Aleksandra i David, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Slavica se potom osvrnula i na čuvenu veridbu.

– Administratorka je kupila prsten za veridbu i pozvala je njih. Uvek smo se takmičili sa Dalilom, pa da ispadne da je to bila prava veridba i slavlje. Došli su u Veternik i tamo smo bili Biljana, Mungos, ja i njih dvoje. David nije tražio pare za prsten. To su same žene došle na ideju, kao i za Egipat i mnoge druge stvari.

Jedan Aleksandrin gest je gospođu Slavicu naročito povredio.

Aleksandra i David Dragojević
Aleksandra i David Dragojević, Foto: Alo!/Masanori Jošida

– Povredila me je sada u periodu dok je bila diskvalifikovana. Gospođa jedna me zamolila da prosledim paket u Zadrugu, što sam i učinila. Moj suprug je u zatvoru, ali za delo koje je uradio u inostranstvu. Aleksandra je na svom Instagram storiju tada napisala: "Bolje da šalje pakete gde treba, nego u Zadrugu!" Zvala sam Biljanu Davidovu mamu da to se skloni, ali Aleksandra nije htela. Tada sam odlučila da je devojka za mene vazduh - otkriva Slavka i za kraj razgovora poručuje:

- Ima David greške, ali ne u tolikoj meri koliko mu se pripusuje. Optužili su ga da je narko diler, a on nema mrlju jednu u dosijeu u policiji. Nije ni prvi ni poslednji koji je ostavio ili prevario devojku, pa da ga spalimo na lomači.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi