BEŽALA OD KUĆE SA 16 GODINA! Nakon što je Mina priznala da se bavila prostitucijom, oglasila se njena majka! Ono što je rekla, ZAPREPASTILO JE SVE!

Šok!

Ivana Vrbaški
Ivana Vrbaški , Foto: printscreen

Nakon što je Mina Vrbaški u Zadruzi pred svima priznala da se bavila prostitucijom i da je na taj način finansijski pomagala svojoj porodici, pozvali smo njenu majku Ivanu Vrbaški da prokomentariše reči svoje ćerke.

Ivana nam je rekla da je ponosna na Minu zbog neverovatne iskrenosti i hrabrosti da pred celom nacijom govori o ovoj temi, a deo priče koji nije potvrdila jeste taj da je dobijala 200 evra od toga što njena ćerka zaradi baveći se prostitucijom.

 

“Svaka čast na tome što je priznala, meni je žao što nisam mogla da uđem u kuću da je zagrlim! Videla sam da je imala podršku zadrugara i da je kupila ove ljude tamo za sva vremena”, kaže Ivana.

“Pa, taj deo ni ja nisam razumela, da je ona nama pomagala, ja nikad nisam bila besposlena i nisam sedela kod kuće, ja sam uvek radila… Ja sam medicinski radnik, radila sam kao medicinska sestra u staračkom domu. Živeli smo normalno. Mina nije imala ptičije mleko, ali normalno smo živeli… Ona je sa 16 godina pobegla od kuće, ne zato što je bila u lošim odnosima sa mnom, nego zato što je htela da ode u Beograd… Ona je išla, pa se vraćala… Ja nisam mogla da joj kupim kola, najbolji telefon, ali za osnovne stvari i normalan život je imala…”, rekla je Ivana i dodala:

“Ona nije imala loše detinjstvo, nije odrasla bez ljubavi i pažnje, jedino što je odrasla bez oca… Ja se od nje nikada nisam razdvajala, prvi put kada smo se razdvojile to je bilo kada je ona imala 16 godina, tada sam je otišla na jedan vikend i nisam spavala kod kuće, a do tada se nikada nismo razdvajale… Svako more i gde god da se ide ja sam nju vodila… Pa čak i kada je pobegla iz Inđije u Beograd čule smo se svaki dan”, rekla je Ivana Vrbaški.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

Ivana kaže da nije mogla ni da predpostavi da se njena ćerka time bavi.

Nisam znala da se ona time bavila, pa koji roditelj bi to dozvolio svom detetu?!”, rekla je Minina majka i dodala da je njena ćerka jedna od retkih u koja je to priznala, a da ima dosta devojka u Zadruzi koje se bave najstarijim zanatom, ali se prave fine.

“Ima tamo još dosta devojaka za koje znam šta rade, za koga rade i kolika im je tarifa, ali to tamo ne priznaju i prave se fine”, zaključila je Ivana Vrbaški.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: prcko
  12/01/2019 - 10:23
  medicinska sestra koja radi u starackom domu poseduje detaljne informacije koje devojke u zadruzi 2 se bave prostitucijom i cak i kolike su im tarife???????????? to su insiderske informacije, znaci da se i ona sama vuca po tim krugovima ako je tako dobro obavestena.
 • Korisnik: Dr Laza
  11/01/2019 - 20:20
  Mina nije završila ni srednju školu, lepa je ali priglupa i lenja, pa čime onda da se bavi, šta da radi? A što se tiče stida i srama, valjda treba da se stide oni koji koriste njene usluge! Njoj je Zadruga došla kao spas, proviđenje, dar sa neba. Ako ima i trunku mozga u glavi baviće se rijalitijima dokle god je u potražnji inače joj ne gine ulica i trotoar....
 • Korisnik: Milojko
  11/01/2019 - 17:12
  Smešno. Šta je imala da prizna, kad smo to svi manje više znali, kao što znamo i za većinu devojaka iz Zadruge. I kakvih bre 200 evra, kad joj čovek lepo u lice sasu da se podvodila za 2.000 dinara, što je realno najbliže istini. U suštini njena majka je pobila tvrdnju da joj je ćerka to radila zato što nisu imali novca u kući. Dakle, čist hir jedne mlade, nevaspitane osobe, koja je živela u jednoj rasturenoj porodici. Nije ni njena proračunata majka mnogo bolja.
 • Korisnik: Marko
  11/01/2019 - 16:54
  Mina i njena mama, ne zna se koja je gora. Mina otisla od kuce sa 14 godina u Beograd, nije joj porodica bila na pameti. I kako je moguce da jedan novinar Milosevic posle njenog priznanja da se bavila prostitucijom kao maloletnica, trazi za nju aplauz. To nisu novinari, to su novinarcici bez skole. Niko od njih tamo 40 ne sme da upita da li je zaradjivala i kada je kao maloletnica imala seks pred tv kamerama sa vise njih, za sta se u svakoj normalnoj drzavi ide ‘ladno u zatvor.
 • Korisnik: XXL
  11/01/2019 - 16:32
  Bože ovo je tragedija i nesreća jedne porodice ...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi