Miljana Kulić
Printscreen YT
Miljana Kulić

Printscreen YT

Miljana Kulić, Foto: Printscreen YT

Ona je pokazala da je dobar rijaliti igrač, a Veliki šef joj je pružio priliku da bude deo i druge sezone, u kojoj učestvuje sa majkom, Marijom Kulić, dok je za njenog sina Željka, koji se rodio krajem jula ove godine, obezbeđeno posebno mesto za boravak kako bi ona mogla da bude sa njim.

PROČITAJTE JOŠ:

"Moj drug i Miljana su se upoznali davno i dugo su već u šemi, to je čista kombinacija, služe jedno drugom samo za seks. Pre ulaska u "Zadrugu 2" Miljana je bila kod njega sa sinom Željkom, a tom prilikom mu je priznala da nije sigurna da je Ivan zapravo otac deteta", kaže Sanja i dodaje:

"Ona mu je otkrila da joj je plan da uđe u Zadrugu i smuva Marka Miljkovića ako i on bude deo rijalitija, a pored toga joj je cilj da zaradi novac kako bi kupila stan u Beogradu za Željka i nju i da otvori piceriju i frizerski salon", ispričala je Sanja.

Jakšićeva ističe da protiv Miljane nema ništa, ali da zna da laže i da je veliki manipulator, te da zna mnoge priče o aktuelnim zadrugarima, ali ih čuva kao kec u rukavu ukoliko joj budu zatrebale.

Sanja Jakšić

Printscreen

Sanja Jakšić, Foto: Printscreen

Komentari (3)

TANJA

30.10.2018 10:49

Otac deteta je Ivan.Samo sto je morala navesti-nepoznat-.U suprotnom,ne bi mogla bez Ivanove saglasnosti uvesti dete u rijaliti.Pravio bi joj probleme.Igra igru.

Boro

30.10.2018 12:05

@TANJA - Ivan moze da je tuzi i da analizom DNK dokaze da je on otac. Tada, kao otac bi imao i obavezu da placa izdrzavanje deteta.

ruza

30.10.2018 13:02

A koga interesuje taj polusvet?