VANREDNO STANJE Marko Miljković napustio "Zadrugu"! Luna prebledela od šoka...

Morao je...

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: Screenshot Youtube

Situacija u Zadruzi svakoga dana sve je napetija. Zadrugari su sada podeljeni na one koji žive u Beloj kući i one koji žive na ostrvu.

 

Čitava ova podela izaziva dodatnu nervozu među zadrugarima i čitava atmosfera napetosti i svađa koje često izbijaju, okreće pažnju javnosti od brojnih događaja koji se tajno odvijaju iza vrata Zadruge.

 

Veza Marka Miljkovića i Lune Đogani, nakon svađe stavljena je na novi test. Oni su razdvojeni, a ona i ne sluti šta se sve dešava sa njenim dečkom dok nje nema. Ona se nakon blažeg nervnog sloma zbog premeštaja na ostrvo i dalje ponaša histerično i gubi živce za svaku sitnicu.

Naime, Marko Miljković je danas izašao iz Zadruge.

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: Screenshoot Youtube

On je išao do Trećeg osnovnog suda u pratnji muškarca i žene. Miljković je sud napustio oko 11 časova i najverovatnije da se odmah vratio u Belu kuću. Nije poznato šta je zadrugar radio u sudu, ali s obzirom da je prošle godine navodno trebao da bude završen proces po kome je optužen za napad na službeno lice, tačnije na policajca koga je napao, kako su pisali mediji.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Međutim, Marko nije delovao baš raspoložen po napuštanju institucije.

Da li je on loše prošao na sudu? Ostaje da vidimo.

Povezane vesti

 • Korisnik: darko
  19/03/2019 - 06:30
  Ovo je najvaznija vest!
 • Korisnik: JaPaja
  18/03/2019 - 23:16
  Da sam ucesnik Zadruge ono nacisticko djubre od Milana Milosevica bi dobio takve batine da vise nikad nebi stao na noge a kroz klozetsku solju od svojih usta nikad vise nebi sastavio rec. Najogavniji novinar u istoriji Srbije ako je uopste novinar.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi