Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, nije uspela da potisne bol pa je istrčala u suzama. Za njom su pojurili Zerina Hećo, Savo Perović i Jelena Krunić koji su je tešili rečima da je vreme da prestane da razmišlja o Slobi i Kiji jer je ta priča završena.

- Neću da slušam, namerno mi to rade. Došla sam ovde, namerno su mi pustili i da čujem ono. Došla sam ovde da se odmorim od svega. Boli me ku*ac šta oni rade napolju. Sebi sam život uništila. Neka budu srećni do kraja života, mogu li ja da nastavim život, imam li prava na to!? Sad sedim i gutam, namerno! Hoće svi da me gledaju ovako! Ispadam jadnica! Ne mogu da se veselim, ne mogu, hoću da idem da spavam - pričala je Luna u suzama, pokušavajući da prikrije svoju mentalnu unakaženost u datom trenu.

Luna je poželela da ode u krevet i spava, ali je njen brat Adam Đogani ipak hteo da ostane sa njom i pruži podršku dok je ona ronila suze u garderoberu.

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Đoganijeva je poželela da se osami u garderobi, što su joj zadrugari dozvolili. Međutim, tamo je odlučila da uradi radikalni potez, pa je iz sve snage cepala Slobinu majicu koja joj je ostala kao draga uspomena.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Komentari (12)

nada

17.12.2018 08:33

Boli Slobu za majicu a Zadruda je samo jedna psiholoska igra !!!!!!!!!!!! Devojko leci se dok nije kasno !

blučanka

17.12.2018 08:55

...da prikrije svoju mentalnu unakaženost u datom trenu - au što je ovaj novinar nadahnut. Vjerovatno je i on-a mentalno unakažena kada može ovako nešto da izjavi tj. napiše. Sladiti se tuđim bolom je slika unakažene duše, bez empatije. Fuj.

dodo

17.12.2018 09:47

Cepa majicu koju Kija kupi svom suprugu! Lunjaro, tako prodju sve ljubavnice! Ljubav ti pocela sedmi dan u WC-u i na kraju se i zavrsila u WC-u.

pravda

17.12.2018 09:51

Stvarno tuga, kako su je Sloba i Kija nasamarili! Luna, drzi se, vratice im se sve zlo koje su ti ucinili!

pamet

17.12.2018 09:58

Rasturis nekome brak kakav god da je ti si ljubavnica,i posle jos optuzujes da su drugi krivi to sto si ti nezadovoljna i nesposobna.Crkavas od ljubomore sto ih nisi unistila skroz,sto su uspeli da se sakupe i krenu dalje.Davno poznato,muzevi se uglavnom vracaju svojim zenama,to je zlatno pravilo koje te nauce jos kao devojcicu,zato sto dalje od zauzetih............

Kris

17.12.2018 10:35

Nije Sloba njena igracka. Letos promenila desetak muskaraca. Dsta sada hoce?

Oxi

17.12.2018 11:02

To je normalna i ljudska reakcija od strane Bukvine kcerke, kao sto je nesto najnormalnije i da se Slobo i Kija pomire. Ustvari, oni ako se ne pomire, znaci da su obicne psihopate bez osecanja.

nono

17.12.2018 19:16

Jadna aLuna iskoristili je dva svingera i prevaranta

Aljosa

17.12.2018 21:37

Svalerka Luna laze i glumi.

Milorad

17.12.2018 21:59

Laze Lunja. Zadrzala je ona dosta stvari svog svalera Slobe, nadajuci da ce joj se on vratiti, posle razvoda.

Milorad

17.12.2018 22:09

Lazna vest. Kija se ne vraca na staro.

Aljosa

18.12.2018 11:18

Lazna vest. Lunjara glumi.