JE*EM TI MATER I SEME! Luna doživela NERVNI SLOM, lupala vratima, histerisala! Ovoga puta OTIŠLA PREDALEKO! (VIDEO)

Miljana Kulić je sinoć u toku pregleda nedelje sa Milanom Miloševićem napravila haos kada je isprovocirala Lunu Đogani.

Luna, Marko
Luna, Marko, Foto: Screenshot

Kulićeva je sve započela pričom da Lunine emocije prema Marku nisu iskrene i da ona i dalje voli Slobu.

 

Podsećamo da je Miljana u nekoliko navrata izjavila da je zaljubljena u Marka Miljkovića i da se takođe i dalje nada da će da bude sa njim. Ona je započela svoju igru, a Marko Miljković je prokomentarisao kako će Luna zbog toga ponovo da pukne, što je Lunu dovelo do ludila. Izletela je iz Bele kuće i uputila se ka Pabu, a on je potrčao za njom. OVDE pročitajte koju šok informaciju je Đoagnijeva čuvala za kraj! 

"Mrš pičko raspala, ti da budeš rijaliti igrač. Mrš tamo. Jel ti bitniji jebeni rijaliti od mene. Jel ti bitniji rijaliti od mene, hoćeš ovo da gledaš jebem li ti seme. Jebem li ti mater u pičku odmah", urlala je. 

"Ućuti, ućuti odmah, odmah da si se smirila, odmah Luna, drao se Marko na nju.

Luna, Marko
Luna, Marko, Foto: Screenshot

"Sve bude super, sve savršeno, moraš", pokušala je da nastavi.

"Ućuti, ućuti, ućuti", vikao je on.

"Stalno me ponižavaš, šta si ti sadista, zašto me ne poštuješ. Namerno mi radiš ove stvari? Jel ti fali nešto, jel ti fali nešto pa moram ovo da radim, šta radiš? Neću da imam bilo kakve odnose sa njima", urlala je. OVDE pročitajte koje sramotne stvari je Kija iznela o Slobi! 

"Ja sam se sprdao. Ja znam kako sa njom postupati, ti ne znaš da se ponašaša sa njom. Ja sa njom nemam problem, ti imaš problem sa njom. Danas je tako išla, ja sam je sprdao, ali ti nisi bila tu da histerišeš, ona je videla da joj ne prolazi i nastavila je dalje", pokušavao je Miljković da objasni.

Luna, Marko
Luna, Marko, Foto: Screenshot

"Ona je bolesna, ona to shvata ozbiljno, ona nema pojam. Ti njoj daješ na značaju. Kvarimo vezu, a sve je savršeno. Neću nikakve priče, a ti mi to kvariš. Ako ti kažem distanca, onda distanca", vikala je ona.

"Pusti mišljenja drugih ljudi, nije bitno ko je šta rekao. Opsovala si mi mater", rekao je on. OVDE pročitajte zašto Marko ne želi decu sa Đoganijevom! 

"To je uzrečica, nisam ti lično mislila. Ti si to uradio, napravio si priču, uvek sve prebaciš na mene. Nisam htela to za majku da ti kažem, ti izazivaš đavola u meni", vikala je ona.

Luna, Marko
Luna, Marko, Foto: Screenshot

"Miljana tako operiše, drugi se primaju na njenu glupavu priču", pokušavao je da joj objasni.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Svetlana
  21/05/2019 - 13:34
  TO JE ONA...TO JE PRAVO LICE LUNE DJOGANI...VI UPORNO HOCETE OD JE NAPRAVITI PRISTOJNU DEVOJKU...NEMOGUCE..VERUJTE DA JE NEMOGUCE-
 • Korisnik: Ozrencoxo
  21/05/2019 - 09:57
  Ovom čoveku treba spomenik da podignu njeni, šta mu već mesecima radi i šta on sve trpi radi nje, a ovako mu vraća. I nije ovo nervni slom, već obična histerija i bezobrazluk.
  • Goran @Ozrencoxo
   21/05/2019 - 13:35
   Koji po redu?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi