Luna, Marko
Screenshot
Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

Kulićeva je sve započela pričom da Lunine emocije prema Marku nisu iskrene i da ona i dalje voli Slobu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać, Filip Mijatov, Mina Vrbaški

Screenshot

Foto: Screenshot

DA SAM JA BILA SA NJIM, NEKO BI MENE UBIO, ILI BI NJEGA UBILI Mina otkrila SVE DETALJE o odnosu Koraćeve i Mijatova, a onda je Ana ŠOKIRALA samo jednom rečenicom! (VIDEO)

 

"Mrš pičko raspala, ti da budeš rijaliti igrač. Mrš tamo. Jel ti bitniji jebeni rijaliti od mene. Jel ti bitniji rijaliti od mene, hoćeš ovo da gledaš jebem li ti seme. Jebem li ti mater u pičku odmah", urlala je. 

"Ućuti, ućuti odmah, odmah da si se smirila, odmah Luna, drao se Marko na nju.

Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

"Sve bude super, sve savršeno, moraš", pokušala je da nastavi.

"Ućuti, ućuti, ućuti", vikao je on.

"Ja sam se sprdao. Ja znam kako sa njom postupati, ti ne znaš da se ponašaša sa njom. Ja sa njom nemam problem, ti imaš problem sa njom. Danas je tako išla, ja sam je sprdao, ali ti nisi bila tu da histerišeš, ona je videla da joj ne prolazi i nastavila je dalje", pokušavao je Miljković da objasni.

Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

"Ona je bolesna, ona to shvata ozbiljno, ona nema pojam. Ti njoj daješ na značaju. Kvarimo vezu, a sve je savršeno. Neću nikakve priče, a ti mi to kvariš. Ako ti kažem distanca, onda distanca", vikala je ona.

"To je uzrečica, nisam ti lično mislila. Ti si to uradio, napravio si priču, uvek sve prebaciš na mene. Nisam htela to za majku da ti kažem, ti izazivaš đavola u meni", vikala je ona.

Luna, Marko

Screenshot

Luna, Marko, Foto: Screenshot

"Miljana tako operiše, drugi se primaju na njenu glupavu priču", pokušavao je da joj objasni.

Celu situaciju pogledajte ovde.

 

Komentari (3)

Ozrencoxo

21.05.2019 09:57

Ovom čoveku treba spomenik da podignu njeni, šta mu već mesecima radi i šta on sve trpi radi nje, a ovako mu vraća. I nije ovo nervni slom, već obična histerija i bezobrazluk.

Goran

21.05.2019 13:35

@Ozrencoxo - Koji po redu?

Svetlana

21.05.2019 13:34

TO JE ONA...TO JE PRAVO LICE LUNE DJOGANI...VI UPORNO HOCETE OD JE NAPRAVITI PRISTOJNU DEVOJKU...NEMOGUCE..VERUJTE DA JE NEMOGUCE-