Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Kada je izašla iz prve “Zadruge”, Đoganijeva je otvorila radnju sa sopstvenim kreacijama, ali posle samo pet meseci na njen lokal stavljen je katanac.

“Dok je Luna bila u “Zadruzi 1″ stvari sa njenim potpisom su se putem interneta dobro prodavale i zbog toga je i odlučila da otvori butik. Međutim, od kada je ponovo ušla u Pinkov rijaliti, promet je naglo opao. Stvari su uglavnom kupovali njeni fanovi, ali je sve to bilo daleko od onoga što su Đoganijevi očekivali”, otkriva izvor blizak učesnici rijalitija.

PROČITAJTE JOŠ:

Pošto je ona i dalje u “Zadruzi”, blogerkina majka je morala da zatvori butik.

“Kirija za lokal koji su iznajmljivali bila je papreno skupa, jer je na dobroj lokaciji. Kada je drastično opala prodaja, Anabela je uvidela da joj se ne isplati da rentira prostor i plaća radnice jer nema skoro nikakvu zaradu. Zato je otkazala lokal i zatvorila butik”, priča sagovornik i dodaje da će preostale stvari iz kolekcije pevačica prodavati isključivo putem interneta:

Ovo nije prvi put da Luni Đogani propadne neki posao dok je u rijalitiju. Pre nego što je otvorila butik, Luna je pokrenula svoj blog koji je super radio dok nije ušla u “Zadrugu 1”. Ona je na svom sajtu savetovala tinejdžerke kako bi trebalo da se oblače za prvi dan škole, izlaske i druge prilike. Međutim, nakon što se uselila u Pinkov šou, njen blog je trajno nestao sa interneta.

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

“Sve stvari linije “Luna Đo” Anabela je odnela u svoj stan, odakle će ih prodavati, ali za sada se ne zna da li će izbacivati nove komade, jer od početka oktobra ništa nije postavljano na zvaničnoj Instagram stranici. Anabela se trudi da vodi posao, ali nema ni ona vremena za sve, mnogo je bilo lakše dok Luna nije ušla u “Zadrugu 2”.

“Kada je bila kod Lune u rijalitiju, Anabela nije htela da joj kaže da se butik zatvara. Štaviše, rekla joj je da sve ide prema planu. Nije imala srca da je time opterećuje.”

Anabela nije želela da prizna da je ćerkin biznis načisto propao.

“Tražimo veći i bolji lokal! Biće na mnogo boljoj lokaciji i ekskluzivniji. Prodaja ide i više nego dobro, tako da smo bili primorani na preseljenje da proširimo posao, a samim tim i butik”, poručila je Anabela.

Komentari (8)

Nele

30.11.2018 11:09

Kako je lepo dete ova Luna! Treba da se mane rijalitija i okrene se pevanju, igranju i naravno butiku, kao manekenka je! Mislim da u njoj IMA potencijala!

vanja

30.11.2018 11:09

"Sopstve kreacije", ko je ovde lud. Jel se vi to sprdate sa nama. Kradja nikom nije dobro donela...to treba da vam je poruka...a ni laz dobro ne donosi...

Stojko

30.11.2018 11:17

Ajde sta ce joj bolji biznis od Zadruge. Bice tu i 3. i 4. deo, a ako budu dobri mozda i 5. i 6.

Đurđe

30.11.2018 11:21

Pošto traže lokal na boljoj lokaciji Lepi Mićo može da im pomogne da se prebacu u Knez Mihajlovu ulicu.

relja

30.11.2018 11:29

uskoro otvadr ducan

Koki

30.11.2018 11:34

Koje njene kreacije, sve kopija do kopije. One I neznaju sta je to kreirati.

Ciro

01.12.2018 14:07

Ne moze se biznis poceti sa 10.000 dinara i jos uspeti.

Đurđe

01.12.2018 16:33

Luna i Anabela ponovo mogu početi biznis sa 3 miliona dinara. I da one prodaju a ne da plaćaju neuke radnice.