Kija Kockar
Screenshoot
Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena Karleuša

printscreen

Jelena Karleuša, Foto: printscreen

Tim povodom oglasila se i Kristina i ispričala šta je jedina istina o njenom "teškom" odrastanju.

- Nikada nisam imala teško detinjstvo. Imala sam super život i uvek sam sve imala u granicama normale, pa nekad i više od ostale dece iz razloga jer mi je majka vredna a već kao tinejdžerka sam počela da radim sezonske poslove jer sam ja tako htela i uvek sam imala novca. A iskreno, nisam bila nešto zahtevna a i u to doba niko od dece nije gledao da li neko ima telefon, novu odeću itd. Kao što je to danas trend - rekla je Kristina i dodala:

- Isto tako nikada nisam živela sa decom iz doma već je moja majka pomagala toj deci kad god je mogla. Isto tako nije tačno da nisam živela sa ocem. Bili smo porodica prvih deset godina, ali čovek je izabrao drugačiji put - završila je ona i time demantovala sve priče koje se provlače po medijima.

Komentari (3)

??????

26.12.2018 21:36

Majka kelnerica , a ona imala vise od ostale dece ? Koja je to " fatamorgana " ????

Anđela

26.12.2018 22:44

Divna mama Nadica. Divna ćerka Kija. Svaka čast!

Pa krntije jedne

27.12.2018 08:40

Kakvi su ovo naslovi i insinuacije? Nije njena mama hranila Duška u smislu da ga je izdržavala jer ovaj kao nije imao šta da jede. Njena mama je POSLUŽIVALA Duška, koji se hranio u restoranu gde mu je njegov klub uplatio ishranu, jer se bavio sportom. Tako to rade klubovi sa svojim sportistima. Žena je konobarica koja prinosu hranu, poslužuje,. Još će ispasti da svaka konobarica svakog gosta u restoranu lično hrani u smislu izdržavanja. Svašta.