Karađorđe Subotić
Vladimir Živojinović

 

Karađorđe Subotić

Rajko Ristić

Karađorđe Subotić, Foto: Rajko Ristić

I David i Aleksandra bili su šokirani vestima, ali Davidova mama nije želela da im otkriva detalje.

Mama Mine Vrbaški, Ivana, u vezi je sa Karađorđem, ocem Aleksandre Subotić, a njih dvoje su za VIP magazin otkrili svoje planove.

- Upoznali smo se u toku ubacivanja učesnika u „Zadrugu“. Odmah mi se dopao i nakon što smo kontaktirali na Fejsu, počeli smo da se viđamo. Ništa od toga nije mi bilo neobično, budući da sam ja slobodna žena, a Karađorđe je razveden. Negativne komentare o našem odnosu ne konstatujem, nikada do sada nisam slušala priče - rekla je Ivana za VIP, a zatim dodala da je sigurna da će je ćerka Mina podržati.

Ivana Vrbaški

Screenshoot

Ivana Vrbaški, Foto: Screenshoot

- Mina je već velika i neće imati ništa protiv moje veze sa Karađorđem. Ako sam ja srećna, i ona će biti, a Karađorđe mi odgovara u svemu, divan je i pažljiv čovek. Nisam slušala priče, želela sam sama da stvorim sliku o njemu. Njegovu ćerku Aleksandru ne znam, pa ne bih mogla da komentarišem kako će ona reagovati, ali Karađorđe i ja smo zaključili da nas njihovo mišljenje ne interesuje - rekla je ona, a zatim dodala:

- Mogu da prihvate, ali i ne moraju. To si naši životi, a oni su odrasli ljudi. Mi smo njihovi roditelji, a ne oni naši, pa da se plašimo ili da nam nešto zabranjuju - objasnila je Minina mama, koja nema ništa protiv da se ponovo uda i rodi dete.

Davidova mama: Aleksandra je ocu oterala sve devojke

I Biljana Dragojević, majka Aleksandrinog dečka Davida, upoznala je Ivanu Vrbaški i za nju ima samo reči hvale. - Upoznala sam Ivanu jednom kada sam došla u Beograd da odvedem Karađorđu unuku Magdalenu. Žena je na mestu, mlada, lepa i lepo utiče na Karađorđa. Zračili su i bili srećni kada sam ih videla. Mislim da jesu jedno za drugo i nadam se da će ta veza da im potraje - rekla je Biljana, a zatim otkrila da Aleksandra ima problem da prihvati devojke koje otac dovodi u kuću. - David je dobre naravi i prihvatiće tu vezu, međutim, Aleksandra će tu možda biti problem. Ona je i ranije sa Karađorđevim devojkama imala probleme i nijedna joj nije odgovarala. Stalno im je tražila mane i ne znam kako će biti sa Ivanom. Nadam se da je malo sazrela i da će se pomiriti sa tim. On je mlad čovek, deca odu, ožene se i udaju, a on ostaje sam - kaže za VIP Biljana Dragojević.

- Nemam ništa protiv toga da se ponovo udam. Imam samo 40 godina, još mogu da rađam, ali neka nešto ostane tajna. Kada je Davidova mama Biljana rekla Aleksandri da će imati maćehu, ona se iznenadila, ali mislim da joj je bilo drago - zaključila je Ivana.

Aleksandra Subotić

Alo!/Masanori Josida

Aleksandra Subotić, Foto: Alo!/Masanori Josida

I njen dečko Karađorđe složio se sa tim da su oni idealan par, a potom nam otkrio još nešto:

- Ivana mi je odmah zapala za oko, svidela mi se. Dva meseca smo u vezi i veoma mi je lepo. Aleksandra je mojim bivšim devojkama često nalazila mane, ali sad neću da brinem. Ivanina i moja veza ima budućnost i voleo bih da uđemo u brak. Ona je još mlada i može da rađa, a moja namera je da joj napravim dete!

Pročitajte još:

 

 

Komentari (2)

boba

29.10.2018 14:02

Prave i radjaju decu pa ih salju po rijalitima da propagiraju nemoral i prostituciju.Nista drugo i ne znaju,kakvi su roditelji deca ni nemogu biti bolja.

Marinela

29.10.2018 19:39

Ova je startovala svako muško koje bi srela na Pinkovom parkingu, naskakala, bila navalentna i predosadna, pa jedan slobodni som se zakačio na udicu! Tako joj se i ćerka ponaša u rijalitiju, uskače iz kreveta u krevet, jer joj je mama objasnila da je to skroz normalno! Eto, devojke, to vam je recept da se udate: naskačite na svako muško koje hoće da se isprazni, možda se i udate, ako taj nema druga posla. Ne računajte, samo, na ljubav, toga tu nema...