ALEKSANDRA SUBOTIĆ NESTALA! Glavni čovek produkcije je traži, preostala je poslednja namera!

Milomir Marić na sve načine pokušava da dođe do bivše zadrugarke.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon je Aleksandra Subotić diskvalifikovana iz "Zadruge 2", glavni i odgovorni urednik Hepi televizije Milomir Marić interesuje se da je vrati u vilu "Parova". Naime, Marić otkriva da je oprostio Subotićevoj što je otišla na Pink i spreman je da joj pruži novu šansu, ali od Aleksandre nema ni traga ni glasa.

 

- Želim da Aleksandri pružim još jednu šansu i da je vratim u "Parove", ali ne mogu nigde da je nađem. Pokušao sam da stupim u kontakt s njom telefonom, ali bezuspešno. Nadam se da ćemo u skorije vreme postići zajednički dogovor i obnoviti saradnju. Ako se u narednom periodu ne bude odazvala mojim pozivima, pokušaću da je nađem u Veterniku, gde sam čuo da se trenutno nalazi - rekao je Marić i istakao da veruje da će uspeti da je vrati u Hepijevo jato.

Aleksandra šamara Minu
Aleksandra šamara Minu, Foto: Printscreen

- Možda će razgovor uživo uroditi plodom, pa ćemo kao civilizovani ljudi doći do rešenja koje je dobro za obe strane. Oprostio sam joj što je otišla u "Zadrugu 2", nadam se da je i ona uvidela kakvu je grešku napravila. Kao glavni i odgovorni urednik televizije Hepi uvek sam se trudio da svaki naš dogovor bude ispoštovan, kao i to da njenoj ćerki Magdaleni ništa ne fali dok je ona u rijalitiju. Aleksandru ćemo vratiti u "Parove", to je njena sigurna kuća - zaključio je Marić.

Milomir Marić
Milomir Marić, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Podsetimo, Aleksandra je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" nakon što je šamrala Minu Vrbaški. Snimak sukoba pogledajte OVDE.

Subotićevoj preti žestoka kazna zbog kršenja pravila rijalitija, kao i zbog pokušaja upada u "Zadrugu". Više o tome pročitajte OVDE.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: svevisnji
  12/01/2019 - 13:10
  MM pati od kompleksa BB. Ne Brigit Bardo nego VS. po naški a u narodu poznato kao "rano odbijen od si.e"
 • Korisnik: Ana
  12/01/2019 - 09:57
  I tamo je saceka Mili sa polomljenom flasom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi