Gagi Đogani
Screenshoot Youtube
Gagi Đogani

Screenshoot Youtube

Gagi Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

Pročitajte još:

- Svi ti koji joj j*bu oca (prim.aut. aludira na Boru Santanu) imaće priliku da mi to kažu u lice. Moje dete ima ko da štiti. Neću ja ni na koga fizički da nasrćem, zalediće im se face samo kada me vide - dodao je Gagi.

 

- Meni i Anabeli nije dobro zbog Lune, mnogo se nerviramo. Ja sam na lekovima, skočio mi je pritisak od nerviranja. Žurke više ni ne gledam, jer znam da će napraviti neku glupost - nastavio je Đogani, da bi potom podvukao koliko mu smeta ono što njegova ćerka priča o njemu.

- Nervira me što Luna stalno priča o meni kako mi je teško, kako nemam para... Uvek potencira da sam joj ja slaba tačka i onda svi znaju gde da je udaraju. Svi su zloupotrebili njenu iskrenost - ispiričao je Gagi, a zatim zaključio priču rečima:

- Pričali smo pred ulazak u "Zadrugu 2". Rekao sam joj: "Luno, ako misliš da možeš da izdržiš, idi, ali ako ne možeš, j*beš sve pare ovoga sveta ako ja moram posle da te lečim". Ona mi je obećala da će izdržati i da će ovoga puta biti dobro - rekao je skrhani otac rijaliti zvezde.

Komentari (4)

maja

27.10.2018 15:05

Luna sve njih smara svojom pricom i svadjom.

maja

27.10.2018 15:17

Lakse je izbaciti Lunu nego ubaciti celo njihovo pleme.

Alisa

27.10.2018 15:38

nek povede i dedu i babu...

Boro

28.10.2018 11:35

Neka udje ali Luna i on bez honorara. Njima pare nisu vazne jer imaju butik.