David Dragojević
Screenshoot Youtube
David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Zadrugari vsu sinoć gledali šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

- Nisam uopšte loše pričala. Stojim iza svega toga, jer sam se osetila ružno. Mislila sam i da nešto krije i to sam mu zamerila - rekla je Ana.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Mene je iznerviralo kad je ona sve to rekla, ja uvek sebe stavljam na poslednje mesto, niti sam sujetan, niti sam ljubomoran, jedino ona može da me povredi. Ja sam mislio da se ona zbog nečeg drugog naljutila - prokomentarisao je Dragojević.

Međutim, tema je krenula u drugom pravcu. Voditelja je zanimala poruka koja je glasila "Volim te, Šapo", a koja je bila prikazana na klipu. Milana je zaintrigiralo kome je David tu poruku zapravo uputio, zbog činjenice da njegova bivša devojka Aleksandra Subotić ima istetovirane šapice na svojoj zadnjici i dodao da postoji neko napolju ko polaže autorska prava na te šapice, aludirajući na nju.

I to u trenutku kada je Aleks priznala da se vraća u "Zadrugu" - a učesnici to još ne znaju.

- Kakva autorska prava, uopšte ne želim da pričam o njoj. Ana je čak rekla da će istetovirati šapice. - rekao je razočarano David.

Ana i David

Screenshoot Youtube

Ana i David, Foto: Screenshoot Youtube

- Nekome je možda napolju stvarno delovalo kao da je uputio njoj - dodala je Stanija.

Aleksandrina majka, Ljuba Pantović, imala je komentar na situaciju.

- On ne voli Aleksandru i hvala mu što je priznao to. Glupo je povezivati Aleksandru i šapu, vau, autoraska prava na šapu. Ako je ona to tako shvatila, onda je glupa - ubacila se Ljuba.

Milan je želeo da se situacija objasni, pa je zahtevao da konkretizuju na šta su tačno mislili kada su o ovome pričali.

- Ja sam je pozdravio svega par puta. Što se srca tiče, to je sprdnja. Evo, Aleksandri sam poslao poruku, jeste li svi zadovoljni - ironično je odgovorio David.

Školska drugarica Subotićeve, Maja Marinković, stala je u njenu odbranu, a zatim i njen otac Karađorđe Subotić.

 

- Sprdaju se na Aleksandrin račun. Ružno je podsmevati se, ipak je ona sa njim bila dugo i voleli su se - izgovorila je Maja.

- Ne dotiču Aleksandru sigurno šape, to je za nju smešno - rekao je kroz osmeh Karađorđe.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu.